Buzlar eridi

Güncelleme Tarihi:

Buzlar eridi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2003 15:29

Haberin Devamı

Arjantin ve dünya futbolunun efsane ismi Diego Armando Maradona, kendisiyle aynı ismi taşıyan oğlu ile 17 yıl sonra ilk kez biraraya geldi. Efsane futbolcunun inkar ettiği oğlu Maradona Jr. bugüne kadar kendisini görmek istemeyen babasına ulaşmak için golf sahasındaki görevlilere hayatının en güzel çalımını attı ve amacına ulaştı.

1984-1991 yılları arasında İtalya'nın Napoli takımında oynayan ve Napoli'yi tarihinde iki kez İtalya şampiyonluğuna ve 1 kez UEFA Kupası'na taşıyan Maradona, şu anda 17 yaşında olan ve kendisiyle aynı adı ve soyadı taşıyan oğlu ile ilk kez yüzyüze geldi.

Eski takım arkadaşı Peppe İncocciati'nin organize ettiği uluslararası bir golf turnuvasına katılmak için Roma'nın güneyindeki Fiuggi golf sahasında bulunan Maradona'nın geçtiğimiz pazartesi günü beklenmedik bir şekilde oğlu ile karşılaştığı bildirildi.

NAFAKA ÖDÜYOR

Haberin Devamı

Napoli'de olduÄŸu yıllarda Cristiana Sinagra adlı bir bayan ile beraberliÄŸinden dünyaya gelen oÄŸlunu hiç tanımayan yıldız futbolcu, 1992 yılında Napoli Mahkemesi'nin resmen çocuÄŸun babasının Maradona olduÄŸuna karar vermesinden sonra her ay 5 milyon Liret (yaklaşık 4.3 milyar TL.) nafaka ödemek zorunda olduÄŸu oÄŸlunu bu zamana kadar hiç görmemiÅŸti.Â

40 DAKİKA GÖRÜŞTÜLER

Hiçbir zaman çocuÄŸunu görmek istemeyen ve bu konuda da konuÅŸmayan Maradona, pazartesi günü gizlice golf sahasına giren oÄŸluyla yüz yüze geldi. Napoli gazetelerinden ''Ä°l Mattino''nun verdiÄŸi habere göre, Maradona ile oÄŸlunun görüşmesinin 40 dakika sürdüğü, 43 yaşındaki yıldız futbolcunun ilk kez çocuÄŸuna sarıldığı belirtildi.Â

HAYATININ ÇALIMI

Hiçbir foto muhabirinin veya kameramanın görüntüleyemediÄŸi yüzleÅŸme için Maradona Jr.'ın bir hile yaparak Fiuggi golf müdürlüğüne ''Yarışmaya kayıt olmak istiyorum. Sahayı da görebilirmiyim'' dediÄŸi ve daha sonra sahaya çıktığında karşısında golf oynayan babasını gördüğü belirtildi.Â

ÖNCE KAÇTI SONRA DÖNDÜ

Haberde, Maradona'nın ilk anda golf sahası içinde kullanılan küçük arabaya binerek uzaklaştığı daha sonra geri dönerek oğluna sarıldığı ve 40 dakika baba-oğul muhabbet ettikleri kaydedildi.
Â
BUZ 17 YIL SONRA KIRILDIÂ
Â
Anne Cristiana Sinagra ise gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Çok, çok, çok mutluyum. Ailem dışında hiç kimse birşey bilmiyordu. Oğluma refaket etmesi için kardeşim onunla beraber gitti. Çünkü asla basının bunu bilmesini istemiyorduk. Çok önemli bir dönüm noktası oldu. Buz 17 yıl sonra kırıldı. Konuşulan tüm sözler sadece onları ilgilendirir. Ama bir şey kesin ki, ikisi arasında büyük bir sevgi var ve tekrardan görüşecekler'' diye konuştu.

YÄ°NE SUSKUN

Haberin Devamı

Babası gibi futbol oynayan 17 yaşındaki Diego Armando Maradona,  Napoli'nin genç takımında forma giyiyor. Eski karısından 2 kızı olan Maradona ise, 17 yıldır tanımadığı oğlu ile karşılaşmasıyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!