Büyük şanslara dönüşen olaylar

Bugün öğle saatlerinde Ay Başak burcuna giriyor ve Uranüs ile zıt etkileşim içinde bulunuyor.

Akşama doğru Jüpiter ile kavuşum yapacak ve Venüs’ü zorlayacak. Aynı zamanda Satürn’ü de uyumlu etkilerle tetikleyecek. Gökyüzünün bu konumu sürpriz fırsatlarla karşılaşılacağını ve bu fırsatları değerlendirmenin mümkün olabileceğini işaret ediyor. Belki biraz karamsar duygular hissedilebilir. Çünkü aniden ortaya çıkan durumlar beklenmedik değişikliklere neden olacak. Fakat gökyüzünün bu konumu kötü gibi görünen olayların sonrasında ortaya çıkan durumun büyük bir şansa dönüşeceğini işaret ediyor.

Duyguları değiştirme yöntemi (2)

Bir olay karşısında aciz kalmak, istediğine ulaşamamak veya kaybetmek, sarsıcı duyguların açığa çıkmasına neden oluyor ve sonunda kişi bu durumdan çıkamazsa hasta oluyor demiştik. Duyguların yoğunlaştığı konu etrafında dönüp duran düşünceler ise çözüm bulmak yerine iyice derinleşiyor ve kişiyi uzaklaştırıyor ve duyguların daha da yoğunlaşmasına neden oluyor ve sonunda hasta olunuyor. Aslında böyle bir durumda ortaya çıkan sağlık sorunu kişinin dikkatini olaydan uzaklaştırıp kendisine yöneltmesine neden olur. Elbette bu istenilen bir durum değildir. Fakat dikkatinizi kendi isteğinizle olaydan uzaklaştırıp farklı bir konuya odaklayamadığınız zaman bedenin alarm sinyalleri çalmaya başlar ve korunma mekanizması devreye girerek kişiyi hasta eder. Şayet ufak tefek hastalıklar çıkmayacak olursa, kişi yoğun duyguların daha da büyümesi sonucunda çok daha ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşacaktır.

Sağlık sorunu çıkmadan duygularınızı değiştirmek için dikkatinizi sizi rahatsız eden olaydan uzaklaştırmalısınız. Şimdi sevdiğiniz işleri gözden geçirin. Özellikle yüksek konsantrasyon gerektiren işler olmalı bunlar. Mesela dans, müzik, resim, nakış, el sanatları, marangozluk, spor ve benzeri işlerden biri. Hem beden, hem zihin, hem de duygularınızı aynı noktaya odaklamanızı sağlayacak nitelikteki işler, dikkatinizi bir türlü uzaklaştıramadığınız ve sizi rahatsız eden konudan tamamen uzaklaştırabilir.

Dikkatinizi sizi rahatsız eden konudan bir süre uzaklaştırıp duygularınızın dinginleşip düşüncelerinizin rahatlamasını sağladıktan sonra tekrar sizi rahatsız eden ve yoğun duygular içine girmenize neden olan konuyu düşünebilir, ihtiyacınız olan çözümü, açıklamayı bulabilirsiniz.

Astrolojik ilişkiler

RUMUZ: BELKIS

Sorduğunuz kişiyle aranızda yıldırım aşkı meydana gelmiş. Onun yükselen burcu Kova ile sizin yükselen burcunuz Aslan, haritalar üst üste konulduğunda tam örtüşüyor. Ayrıca sizin doğum haritanızdaki Mars ile onun Venüs’ü uyumlu etkileşim içinde bulunuyor. Üstelik bildirdiğiniz karşılaşma anında Ay, sizin Mars’ınızı tetiklemiş. Tabii onun da Venüs’ü etkilenmiş ve bunun üzerine görür görmez aranızda aşk doğmuş. Fakat diğer gezegenler arasında uyumluluk yok. Yani sadece aşk var ve bu durum ilişkinizin aşkı tetikleyen etkiler uzaklaştıktan sonra devam edemeyeceğini işaret ediyor. Zaten sizin de anlattığınız gibi son derece zorlayıcı ve sert bir ilişkinizin olmasının nedeni de bu. Tekrar birlikte olmak için uğraşmak yerine yaşadığınız müthiş aşk halini yaşadığınız için teşekkür edin ve gelişmenize katkıda bulunacak uyumlu ilişkilere kendinizi açın.
Yazarın Tüm Yazıları