Bursaspor'un 50'nci kuruluş yıl dönümü

Güncelleme Tarihi:

Bursasporun 50nci kuruluş yıl dönümü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 17:55

Bursaspor'un 50'nci kuruluş yıl dönümü - Kutlamalar çerçevesinde düzenlenen proje yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kulübün resmi internet sitesi üzerinden 19 Şubat'ta başlatılan proje yarışmasının Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen ödül törenine, ikinci başkan Recep Bölükbaşı, genel sekreter İlhan Uslu, idari asbaşkan İsmet Demirel ve altyapıdan sorumlu yönetici Necmettin Kocaman ile 50. Yıl Komitesi üyeleri katıldı.

Kurumsal kategoride ödül almaya hak kazananlara ödüllerini Bölükbaşı, ürün kategorisinde ise genel sekreter İlhan Uslu takdim etti. Kurumsal kategoride "Otomat (Mini Store)" projesi ile Mustafa Dinler birinci, "Kurumsal İletişim Çalışması" projesi ile Mehmet Orhan Özkan ikinci, "Yeşil-beyaz Çocuklar Sosyal Sorumluluk" projesi ile Özlem Topçuoğlu üçüncü oldu. Mansiyon ödülünü ise stadyumda gelir getirecek "Anı Duvarı" projesi ile Fatih Cingöz aldı.

Birinciliğe layık eserin bulunamadığı belirtilen ürün kategorisinde ise "Bursaspor'un Kurumsal Maskot Çalışması" ile Hüdaim Güpoğlu ikinci, "50'nci Yıl Logo Çalışması" ile Sadık Soyudemir üçüncü oldu. Uğur Önder ise "Bilet Albümü" projesiyle mansiyon ödülüne layık görüldü.

Özlüce Tesisleri'nin girişine "50'nci Yıl Anı Çınarı"

Ödül töreninden sonra Bursaspor'un 50'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Özlüce Tesisleri'nin girişine anı çınarı dikildi. Ağaç dikim törenine Bölükbaşı, Uslu, Demirel ve Kocaman'ın yanı sıra Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, eski futbolcular Mesut Şen, Sedat Özden, Sedat Özbağ, Kemal Batmaz, Haluk Erdem, Vahit Doğan da katıldı.

Bursaspor'da kongre süreci

Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak, tüm taraftar derneklerinin, kulübün 7 Haziran'da yapılması planlanan olağanüstü kongresi öncesi başkanlığa adaylıklarını açıklayan 6 kişiye eşit mesafede olduklarını bildirdi. Ağrak, yaptığı yazılı açıklamada, taraftar grupları ve sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği ortak bildiri hazırladıklarını belirtti.

Bildiriye, Bursaspor Taraftarlar Derneğinin yanı sıra Bursa Fan Kulüp, Grup 16 ile Çarşı 1963 Bursasporlular, İnegöl Bursaspor Taraftarlar, Gemlik Bursaspor Taraftarlar, Orhangazi Bursasporlular, Yenişehir Bursaspor Taraftarlar, Mudanya-Güzelyalı-Trilye Bursasporlular, Karacabey Bursasporlular, Mustafakemalpaşa Bursaspor Taraftarlar, Gürsu Bursasporlular, Yeşil Bursam, Bursa İçin Güçbirliği, Uluslararası Bursa Kadın Dayanışma, Bursa E-Gençlik dernekleri, Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin Ankara, Ortabağlar, Büyükorhan, Kestel, Millet, İsmetiye, Küçük Kumla, Armutlu temsilciliklerinin destek verdiğini duyuran Ağrak, şunları kaydetti:

"Bursaspor Kulübü, Türkiye’nin en güçlü spor kulüplerinden biri olarak ülkenin ve kentin göz bebeği haline gelmiştir. Bunda bizlere şampiyonluk onuru ve gururunu yaşatan efsane başkanımız İbrahim Yazıcı’nın emeği çok büyüktür. Bursaspor taraftar dernekleri ve sivil toplum kuruluşları olarak yaklaşan kongre sürecinde kulübümüzün yönetimine talip olan 6 başkan adayına başarılar diliyoruz. Bizler tüm başkan adaylarına eşit mesafede duruyoruz. Taraftar grupları ve Bursaspor sevdalıları olarak başkan adaylarımızın kongre öncesinde kulübümüzü başta Avrupa kupaları gibi sportif başarıların yanında profesyonel yönetim projelerini kamuoyuyla paylaşmalarını arzu ediyoruz. Yaklaşan kongremizin birlik beraberliğimizi daha fazla güçlendirmesini, kulübümüzün başarı çıtasını yükseltmesini temenni ediyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!