Bursaspor'dan vergi çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Bursaspordan vergi çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2010 12:05

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile futbolculardan Iglesias ve Zapotocny, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı'nın stant açılışına katıldı.

Haberin Devamı

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı'nın, 'Gayrimenkul Sermaye İradı' mükelleflerin 1-25 Mart tarihleri arasında vermeleri gereken beyannamelerin doldurulması ve toplumda vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik hazırladığı standın Korupark Alışveriş Merkezi'ndeki açılışına Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile yabancı futbolcular Zapotocny ve İglesias katıldı. Başarılı teknik adam, böyle bir etkinliğe destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Vergi bilinci herkeste olması gerekiyor. Ülkesini, vatanını seven herkes vergisini vermeli" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam konuşmasının ardından Bursa Vergi Dairesi Başkan'ı İbrahim Saydam'a imzalı Bursaspor forması hediye etti. Yeşil-Beyazlı teknik adam ve oyuncular yoğun ilgi gördüğü tanıtımda, Sağlam ve talebeleri, vatandaşlara Bursaspor'un Fenerbahçe maçının ardından yaptırılan anı tişörtünü ve Yeşil-Beyazlı atkısını hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!