Bursaspor'da transfer harekatı

Güncelleme Tarihi:

Bursasporda transfer harekatı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2011 11:50

Bursaspor, kadrosuna katmak için haftalardır temasta bulunduğu yabancı futbolculardan 3'üyle imza aşamasına geldi.

İngiltere'den dönen transfer komitesi üyeleri, İskoç sağ bek Steven Whittaker, İngiliz kaleci Scott Carson ve Kamerunlu orta saha Landry N'Guemo ile 3'er yıllığına anlaştıkları öğrenildi. Yeşil-Beyazlıların anlaştıkları futbolcuları önümüzdeki günlerde Bursa'ya getirerek imza attırması bekleniyor.

ÖZLÜCE ZİRVESİ

Bugün Özlüce Tesisleri'nde yurtdışından dönen yönetici Erkan Kamat, yönetim kurulu üyeleri, menajer Engin Kırkpınar ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam yapılacak toplantıda bir araya gelecekler. Anlaşmaya varılan kaleci Scott Carson, Stewen Whittaker, N'Guemo, Jozy Altidore ile gündemdeki Edu ve Scott Brown hakkında görüşülecek toplantıda, transferler masaya yatırılacak.

TRANSFERDE SOMUT ADIM

Anlaşmaya varılan İngiliz ekibi West Bromwich Albion'un 26 yaşındaki filebekçisi Scott Carson, Glasgow Rangers'ın sağbeki Steven Whittaker, Fransız ekibi AS Nancy'nin 26 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N'Guemo ve bonservisi Villarreal'de bulunan ABD'li forvet Jozy Altidore için son sözler söylenip, somut adımlar atılacak.

YA BROWN YA EDU

İskoç ekibi Celtic'in 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Scott Brown ve Rangers'ın ABD'li orta saha oyuncusu Edu ile de görüşmelerini sürdüren yönetim, İngiliz ekibi Blackburn'un Edu'yu istemesi üzerine Glasgow kulübü 2 milyon Euro'luk bonserviste fazla indirim yapmadığı, bu gelişme yüzünden bonservisinde ufak pürüzler kalan Brown ya da Edu arasında tercih yapılacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!