Bursaspor'da moral gecesi

Güncelleme Tarihi:

Bursasporda moral gecesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2011 12:26

Bursaspor Yönetim Kurulu, A takım oyuncuları, teknik heyet ve personel dün akşam düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldiler.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında kendi sahasında Samsunspor ile karşılaşacak olan Yeşil-beyazlılar, dün akşam düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Bursa Cha Cha restoranda düzenlenen gecede, özel barkovizyon gösterisirir ardından 2010 yılında şampiyonluk yaşayan personele teşekkür plaketi verildi. Başkan İbrahim Yazıcı gecede yaptığı konuşmada, 2010 yılında yaşanan birlik ve beraberliğin yeniden yakalanacağını ve Bursaspor'un başarıdan başarıya koşacağını söyledi.

Başkan Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Aslında bu tür aile içi toplantıları çok daha evvel yapmamız lazımdı ama bu işte biraz geciktik. Bu tarz toplantıları sıklıkla yapmamız lazım. Bu birlik ve beraberliğin neticesinde şampiyonluk geldi. Tabii ki bu birlik ve beraberliği bozmak isteyenlerde oldu. Ama maalesef Bursa'da böylesine başarıyı çekemeyen birçok insan var. Gerçi bu her yerde var. Hiç hak etmediğimiz olaylarla karşı karşıya kaldık ama dimdik ayaktayız. Ben biliyorum ki bu birlik ve beraberlik bozulmaz. Bu yaşanan şampiyonluklar yeniden yaşanır.Ben bozulmayacağına inanıyorum. Biz bu beraberlikle, başarıdan başarıya koşacağız. Şansız bir başlangıç yaptık ama lig çok uzun. İnanıyorum ki bu hafta bu işe son vereceğiz. Ben az evvel Kaptana da söyledim. Kendisi beraberlik serüvenine son verip, çıkışa geçeceklerinin sözünü verdi. Sezonun sonunda yinede zirvede yer alacağımızı düşünüyorum. Bu geceyi tertip eden ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM: "BÖYLE BİR AİLE İÇİNDE OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise yaptığı konuşmada Başkan İbrahim Yazıcı'nın tüm dilek ve temennilerine katıldığını söyledi. Sağlam, "Ben teşekkürlere biraz daha devam etmek istiyorum. Böyle bir ailenin içinde olduğum için çok mutluyum. Çok samimi olarak söylüyorum ki, belki de futbol yaşantımdaki en güzel günlerimi burada yaşadım. Bana bu büyük onuru yaşattığınız hepinize teşekkür ediyorum. Biz gerçekten çok güzel bir aileyiz. Bursaspor'un kapısındaki güvenlik görevlisinden, içeride bulunan tüm personelimiz ile çok güzel birliktelik yaşıyoruz. Şehri de bu ailenin içine katmaya çalıştık. Onlarla bütün olduğumuz zaman başarımız arttı. Dönem dönem sıkıntılar yaşadık. Bizim başarımızı engellemeye çalışanlarda oldu. Biz bu birlik ve beraberliği daha üst düzeye çıkartırsak bizim önümüzde kimse duramaz. Ortada başarı varsa bunu hep birlikte yaptık. Yönetim kurulundan bize çay getiren Hayati ve Kadir ağabeye, aşağıda bulunan özverili bir personelimiz. Ben başarılarımızın devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bundan sonraki dönemde biraz daha fazla çalışıp adımlarımızı atacağız. Başkanımız ve yönetim kurulumuza da çok inanıyorum. Pazartesi günü yeniden çıkışa geçeceğimize inancım da tam. Bu tarihi başarıları yaşatan arkadaşlarımız, yenilerini yapacaklardır. Bunun için çok çalışmamız lazım. Herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Haberin Devamı

ÖMER ERDOĞAN: "BİZE YAKIŞMAYAN DÖNEMDEN GEÇTİK"

Kaptan Ömer Erdoğan ise şunları söyledi: "Hocamızın ve başkanımızın belirttiği gibi bize yakışmayan bir dönemden geçtik.. Sezon başından beri hem idmanlarda, hem de maçta sahaya her şeyimizi vererek oynadık. Ama bazı şansızlıklar yaşadık. Geçmişi geride bırakarak, pazartesi günü yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bize güvenen başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize, kulüp personelimize, taraftarımıza layık olmaya çalışacağız. Sonunda inşallah sevinen taraf Bursaspor olacak. Bu takımı layık olduğu yere taşıyacağız. İnşallah çok daha güzel günler bizi bekliyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!