Bursa'nın 18 yıllık hasreti

Güncelleme Tarihi:

Bursanın 18 yıllık hasreti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2011 00:00

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci hafta kapanış maçında Bursaspor, deplasmanda Karabükspor'a konuk olacak.

Evinde Samsunspor'u tek golle deviren yeşil beyazlı ekip, Karabük deplasmanından da 3 puanla dönerek çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde üst üste aldığı beraberliklerin ardından Samsunspor galibiyetiyle moral bulan yeşil beyazlı ekip, yarın deplasmanda Karabükspor ile mücadele edecek. Yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapan Bursaspor, deplasmandan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

18 YILLIK HASRET

Karabükspor'a karşı deplasmandaki ilk ve tek galibiyetini 1993-94 sezonunda alan Bursaspor, yarın 18 yıllık hasretine de son vermek için sahaya çıkacak. Süper Lig'de Karabükspor ile 8 kez karşılaşan Timsah, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Bursaspor'un 10 golüne Karabük 13 golle cevap verdi.

SAĞLAM'IN YENEMEDİĞİ İKİ TAKIMDAN BİRİ

Deplasmanda Karabükspor ile 4 kez karşılaşan yeşil beyazlılar, bu mücadelelerden 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik çıkardı. Timsah bu maçlarda 3 gol attı, kalesinde ise 5 gol gördü. Deplasmanda gol attığı 2 maçta puan almayı başaran Bursaspor, Karabük'te ilk ve tek galibiyetini 1993-94 sezonunda 2-1'lik skorla elde etti. Karabükspor ayrıca, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Bursaspor'un yenemediği iki takımdan biri olarak istatistiklere geçti.

DÜDÜK YANKAYA'DA

Bursaspor-Karabükspor maçını Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Ercan Hellaç.

Bursaspor'un Karabükspor karşılaşmasına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Carson, Basser, Serdar, Ömer, Vederson, İsmail Haktan, N'Diaye, Adem, Ozan, Sestak, Tagoe.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!