'Burada pardon yok'

Güncelleme Tarihi:

Burada pardon yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2016 21:24

Türkiye Futbol Direktörü, “Turnuva bitmedi ama ülkemiz bilmeli ki burası bambaşka bir seviye... Şimdi İspanya maçına doğru hazırlanacağız” dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016 seviyesinin başka bir seviye olduğunu söyledi. Hırvatistan’ın çok iyi bir takım olduğuna değinen Terim şöyle devam etti...

 

Turnuva bitmedi ama ülkemiz bilmeli ki buranın seviyeleri bu. Top bizdeyken iyi oynadık, ancak sonra yorulmalar ve güç dengesi biraz aleyhimize işledi. 

 

Bu seviye zorlu bir seviye. Burada pardon yok. Şimdi İspanya maçına doğru hazırlanacağız. Hakemle ilgili Konya’da söylediklerim geçerli. Konya’da söylediklerim bu hakem içindi.

 

Hırvatistan bu gruptan çıkarsa başka bir noktaya gidebilir...

 

Haberin Devamı

ÖNCE BAŞLAMAK LAZIM!’

 

İlk yarı için iyi oynadığımızı söyleyebilirim ama ikinci yarıya iyi başlamayadık. ‘Biz bitti demeden bitmez’ demek için iyi başlamamız gerekiyor, başlayamadık.

 

Çok iyi bir takımla oynadık, daha önce de söyledim. İlk yarıda kötü bir zamanda gol yedik, pozisyon vermedik ve hatta en önemli pozisyonu da biz bulduk. İkinci yarıda iyi oynamadık.

 

Oyuncu değişikliklerimiz istediğimiz sonucu vermedi. Beni şaşırtan bir şey yok, ne onlarda ne de biz de. İki tarafta birbirini biliyordu. Böyle baktığımız zaman ilk yarıda hücumda eksik kaldığımızı söyleyebilirim. Daha fazla mücadele etmeliyiz, bu maçta bunu daha iyi gördük.

 

KENDİ İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRDIK

HIRVATİSTAN Teknik Direktörü Ante Cacic, “Aslında çok zor bir maç bekliyordum. Açılış mücadeleleriı hep zor olmuştur ama biz kendi işimizi kolaylaştırdık” dedi. Luka Modric’in golünün inanılmaz olduğunu söyleyen Cacic, “Luca, milli takımıyla en iyi maçlarından birini oynadı” diye konuştu. 

 

MUHTEŞEM VURDUM VE GOL OLDU

HIRVAT yıldız Luka Modric, “Çok önemli bir gol attım. Muhteşem vurdum ve gol oldu, golden çok takımımın performansı beni mutlu etti” dedi. Gruptan çıkmak adına büyük bir adım attıklarını söyleyen Modric, “Kesinlikle gruptan çıktık diyemeyiz, iki maçımız daha var. O maçlarda daha iyisini yapmak zorundayız. Büyük bir takım olduğumuzu gösterdik” diye konuştu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!