Bülent Korkmaz'la 15 ay düğümü

Güncelleme Tarihi:

Bülent Korkmazla 15 ay düğümü
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 00:27

Galatasaray yönetimi, teknik direktörlük teklifi yaptığı Bülent Korkmaz'a, "Sözleşme 3 aylık olsun" dedi. Korkmaz 15 ayda diretti. Yönetim bunun üzerine, "3 ay sonra çift taraflı fesih" şartını sundu. Bülent Korkmaz bu şartı kabul etmezse anlaşma yatacak.

Haberin Devamı

TEK kelime para konuşmadı, sadece sözleşmesinin 3 değil 15 ay yapılmasını istedi.
Mustafa Denizli’nin istifası, Bülent Ünder’in olumsuz yanıtı sonrasında Bülent Korkmaz’ı listesine alan Galatasaray, efsane kaptanı ile ilk görüşmesini yaptı.
Florya’da pazartesi akşamı yapılan görüşmede Bülent Korkmaz, Galatasaray yöneticileri ile para konuşmazken, “Ben Galatasaray ile para konuşmam, maddi şartlarda anlaşırız” dedi.

Ancak Bülent Korkmaz, sarı kırmızılı idarecilerden 3 ay, yani sezon sonuna kadar değil 15 aylık sözleşme talep etti.

GECE YARISI TOPLANTI
Bülent Korkmaz’ın talebi üzerine, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile yöneticiler, Fatih İşbecer, Ural Aküzüm ve Nasuhi Sezgin’in yanı sıra, Cenk Ergün ile Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi Mehmet Özbek, Umut Bulut’un babasının Kayseri’deki cenazesinden döner dönmez Florya’da toplandı. Sarı kırmızılılar, Korkmaz’ın talep ettiği 15 aylık sözleşme şartını görüşürken, Korkmaz’ın bu isteğinin bugün yönetim kurulunun tamamına sorulacağı ve kabul edilirse sözleşmenin yapılacağı öğrenildi.

BİR DİĞER FORMÜL
Ancak Galatasaray yönetiminde Korkmaz’ın, 15 aylık sözleşme isteğine karşılık, “Mayıs ayında iki taraf için de tek taraflı sözleşme fesih hakkı” maddesi koydurma formülü de bulunuyor.

Bülent Korkmaz da bu şartı kabul ederse yine imzalar atılacak.

FATİH TERİM'DEN EMRE AŞIK'I İSTEDİ
Korkmaz’ın ilk maçı bir pürüz çıkmazsa Fenerbahçe derbisi olacak. Genç teknik adam, Galatasaray’da göreve gelirse yardımcısı U-20 Milli Takım’da hocalık yapan Emre Aşık olacak.

Bülent Korkmaz’ın, bunun için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den izin aldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!