BUGÜN MARKAFONİ'DE!

Güncelleme Tarihi:

BUGÜN MARKAFONİDE
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2013 08:53

Park Bravo (%80), Fred Perry (%50) ve Derimod (%75) indirimi bugün Markafoni’de. Kaçırmayın!

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eafbf9f018fbb8f8a36d7a
Ofis dünyasının ritmine ayak uydurmanızı sağlayacak stillerin ve renklerin peşine düşen Park Bravo %80'e varan indirimlerle bugün Markafoni'de! Markanın yeni koleksiyonunda bulunan kıyafetler, hem gereksinimlerinizi karşılıyor hem de kusursuz bir şıklığa kavuşmanızı sağlıyor.

PARK BRAVO %80'E VARAN İNDİRİMLERLE BUGÜN MARKAFONİ'DE!

İngiltere'nin en ünlü tenis oyuncularından Frederick John Perry tarafından yaratılan Fred Perry %50'ye varan indirimlerle bugün Markafoni'de! Yenilikçi fikirleri ikonik bir stil anlayışıyla sunan, ünlü sanatçı ve tasarımcılarla çalışan Fred Perry'nin zamana meydan okuyan ürünlerini kaçırmayın!

Haberin Devamı

FRED PERRY %50'YE VARAN İNDİRİMLERLE BUGÜN MARKAFONİ'DE!

Zımbalı ve deri aksesuarları koleksiyonuna taşıyan Derimod %75'e varan indirimlerle bugün Markafoni'de! Kontrast dikişler, şık fermuar detaylar ve süet esintilerle maskülen ve feminen tarzı birleştiren ayakkabıları kaçırmayın!

DERİMOD %75'E VARAN İNDİRİMLERLE BUGÜN MARKAFONİ'DE!

Üstelik bugüne özel, 06:30-23:59 saatleri arasında yapacağınız 50 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA!

Markafoni'de Günün Kampanyaları: Bahara Merhaba Kargo Bedava, Park Bravo, Fred Perry, Derimod, Façonnable, Boutiquen, Pierre Cardin, Coco Berry, Guiletta, Camel Active, Alexa Dash, Emel Diamond, Vogueart, Perfumes, Weide & Rossini, Boaonda, Quantum ve Exess, Chiccy Deco Life, First Choice, Bundera.

BEDAVA KARGO FIRSATINI VE GÜNÜN KAMPANYALARINI KAÇIRMAYIN!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!