Bugün başınıza neler gelecek

Bugün uyandığınız zaman rüyalarınızı hatırlıyorsanız mutlaka yazın. Çünkü rüyalar çok çabuk uçup gider.

Bu sabah ilginç rüyalar görmüş olarak uyanabilirsiniz. Üstelik gördüğünüz rüyalar son derece yaratıcı ve belki de sizin için mesajlar içeriyor olabilir. Belki de bir türlü çözüm bulamadığınız bir probleminizin çözümüyle karşılaşmış olabilirsiniz. Çünkü bilinçaltını sembolize eden Ay, rüyaları yöneten Neptün’ü tetikliyor. Bugün öğle saatlerinden itibaren yaratıcı çalışmalar yapabilir, hayaller kurabilirsiniz. Bu arada yanılgılar ve kuruntular içine girmekten kaçının.

Tanrıların habercisi Merkür

İletişim ve teknoloji çağında yaşıyoruz ve hayatımızın en büyük bölümü iletişim halinde geçiyor. Peki doğru iletişim kurabiliyor muyuz? Yapacağımız sözleşmeler, yazılı anlaşmalar için uygun bir dönemde miyiz? Planlarımızı anlatmak için, kabul görmek veya istediğimiz desteği almak için doğru zaman mı? Düşünmek ve düşüncelerimizi söylemek yani iletişim kurmak için çeşitli araçlar ve yöntemler geliştiriyoruz. Hem kendimizi ifade etmek, hem de var olduğumuzu kanıtlamak için iletişime ihtiyacımız var. Ancak doğru iletişim kurmayı bildiğiniz zaman, başarılı oluyorsunuz. Kabul görüyorsunuz ve ilerliyorsunuz. Doğru iletişim kurmak; zaman, mekan ve söyleyeceklerinizin uyum içinde bulunduğu an, doğru iletişim içindesiniz, demektir. Ve sizi istediğiniz yere taşır, ilerlemenizi sağlar.

İletişimden sorumlu olan gezegen Merkür’dür. Mitolojide Tanrıların habercisi Hermes olarak bilinir. Zihinsel ve fiziksel iletişimden sorumlu Merkür, aklı sembolize eder. İkizler ve Başak burçlarını yönetir. Düşünmek, öğrenmek, kardeşler, kuzenler, çocuklar, arkadaşlar ve yakın çevrenizle iletişimlerinizin tamamından Merkür sorumludur. Doğum haritanızda Merkür’ün konumu ve geçiş yapan gezegenlerin Merkür’ü etkilemesi sizin düşünme biçiminizi, nasıl iletişim kuracağınızı, plan ve projelerinizi hangi dönemlerde başarıyla uygulayabileceğinizi ve ne zaman harekete geçmeniz gerektiğini belirler. Siz de doğum haritanızda Merkür’ün konumunu belirleyerek doğru zamanda düşüncelerinizi söyleyebilir, planlarınızı uygulayacağınız zamanı seçebilirsiniz.

Sarkacınız size mesaj verir

Sarkacın salınımlarındaki esas etken, gözümüzle gördüğümüz halde aklımızla anlayamadığımız titreşimleri bedenimizin algılamasıdır. Elimizdeki sarkaç, parmaklarımızdaki kasların titreşmesi sonucu hareket eder. Bedenimizi gevşek bıraktığımız zaman sarkacın hareket etmesi kolaylaşır. Kendi sarkacınızı kendiniz yapın ve sürekli yanınızda taşıyın. Böylece karşınıza çıkan her şeyi ölçer, zamanla ölçüm yaptığınız maddelerin farklı titreşimlerini ayırdedecek hale gelebilirsiniz. Çünkü sarkacınız bazen yavaş, bazen hızlı, bazen büyük daireler, bazen soldan sağa, bazen sağdan sola dönerek, ileri geri düz bir hat üzerinde salınarak size mesaj verir. Zamanla mesajları çözecek hale gelirsiniz.

Bu uygulama hassasiyetinizi arttıracak ve zekanızın açılmasına yardım edecektir. Üstelik sarkaç aracılığı ile sağlıklı besinler ile sağlıksız olanları ayırt edecek hale gelirsiniz. Faydalı ve iyileştirici gıdaları tespit ederek kendinizi daha hızlı iyileştirebilirsiniz. Sarkaç yapmanız çok kolay. Sarkaç, bir ipin ucuna bağlanmış ağırlıktan ibarettir. Ağaç, maden, cam, porselen, fildişi gibi malzemelerden yapabilirsiniz. Başlangıç olarak cam en yisidir. İpin uzunluğu ve rengi önemlidir. İlk denemelerde şeffaf veya siyah olanı tercih etmelisiniz.
Yazarın Tüm Yazıları