'Bu şekilde çıkıp oynamak yürek ister'

Güncelleme Tarihi:

Bu şekilde çıkıp oynamak yürek ister
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2014 11:31

Aykon TED Ankara Kolejliler maçında 78-76 mağlup olan Aliağa Petkim'in başantrenörü Aclan Kavasoğlu, "Bu kadar zaafın, eksiğin içinde bu şekilde çıkıp oynamak yürek ister" dedi.

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi'nde bir yabancı oyuncuyla mücadele ettiği Aykon TED Ankara Kolejliler maçında 78-76 mağlup olan Aliağa Petkim'in başantrenörü Aclan Kavasoğlu, "Bu kadar zaafın, eksiğin içinde bu şekilde çıkıp oynamak yürek ister" dedi.

Kavasoğlu, yaptığı açıklamada, dünkü karşılaşma için söylenecek çok söz olduğunu belirterek, "Ama maçı seyreden Aliağa taraftarı söylesin. Bundan sonra Aliağa taraftarının konuşması gereken bir durumdayız" dedi. Oyuncularını tebrik eden Kavasoğlu, "Bu kadar zaafın, eksiğin içinde bu şekilde çıkıp oynamak yürek ister. Onları tebrik ediyorum, helal olsun" diye konuştu.

Ligde 23 haftayı 3 galibiyetle son sırada geçen Aliağa Petkim'in hemen üzerinde yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin 6, Olin Edirne ve Türk Telekom'un ise 7'şer galibiyeti bulunuyor. Gelecek hafta Olin Edirne'ye konuk olacak Aliağa Petkim, daha sonra sırasıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Efes (D), Beşiktaş İntegral Forex, Royal Halı Gaziantep, TOFAŞ (D) ve Türk Telekom'la karşılaşacak.

BAKMADAN GEÇME!