Bu saldırı aydınlansın bir çok şey de çözülecek

Güncelleme Tarihi:

Bu saldırı aydınlansın bir çok şey de çözülecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 01:13

“İllegal bir yapılanmadan şüpheleniyoruz. Örgütün ortaya çıkarılması için en üst mercilere kadar resmi başvurularda bulunduk.”

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Kulübü, Trabzon’un Sürmene ilçesinde geçtiğimiz yıl uğradıkları silahlı saldırı ile ilgili soruşturmadan sonuç çıkmaması sonrası endişeli bir şekilde bekliyor. Sarı lacivertliler bir çok girişimde bulunurken genel sekreter Mahmut Uslu konu ile ilgili FENERBAHÇE’nin görüşünü Hürriyet ile paylaştı. 

BELKi ŞAMPiYONLUK GiTTi

Uslu’nun “İllegal bir yapılanmadan şüpheleniyoruz” ifadeleri  dikkat çekerken, olayın faili meçhul kalmaması için takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi. Uslu şöyle devam etti:“Bugüne kadar hiçbir netice alınamadı. Ümit ederim ki alınacak. Önümüzdeki divan toplantısında bu konuda Başkan Aziz Yıldırım bir konuşma yapacak. Önce ‘Yapanlar yakalandı’ dediler sonra serbest kaldılar. Bu olay aydınlatıldığı zaman bir çok şeyin çözülmesine yardım edecek. Bu saldırı sadece spor ile ilgili değil.. Çok ciddi bir şey. Bu saldırı bize belki de şampiyonluğa mal oldu ama önemli olan faillerin bulunması. Bunun üzerinin kapanmaması gerekir. Ortada illegal bir örgüt olduğunu tahmin ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin en üst mercilerine dahi dilekçelerle bu illegal örgüt ile ilgili başvurumuz var… Örgütün ortaya çıkarılması için resmi müracaatlarda bulunduk.”

BAKMADAN GEÇME!