Bu işe Manisa da şaşırdı

Güncelleme Tarihi:

Bu işe Manisa da şaşırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2010 12:31

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçını 6 - 1 kazanan takımı bozmayarak çıktıkları Manisaspor maçında hayal kırıklığı yarattıklarını belirterek, "Kazanan takımı bozmadık ama sonuç kötü oldu. Demek ki kazanan takımı bazen değiştirmek gerekebiliyor" dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Ligi'nin 5. haftasında Manisaspor karşısında şok bir yenilgi alan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, mağlubiyetin asla hafta içerisindeki istifalarla alakası olmadığını söyledi. Güneş, saha dışı sebepleri öne çıkararak mazeret üretmeyeceğini de ifade ederek, "Coşkulu ve arzulu olmadığımız için kaybettik" dedi. Güneş, Sivasspor maçını farklı kazanan takımı bozmadığı için hata yaptığını da ifade ederek, "Sahada bir çok hata yaptık. Ben de kendi adıma hatalar yaptım. Kazanan takım bozulmaz mantığı ile hareket ettim. Ama 5 - 6 oyuncu değişseydik skor böyle olmayabilirdi. Belki de oyuncuları değiştirsem çok daha iyi olacaktı. En azından fizik gücümüz daha iyi olabilirdi. Sivasspor maçındaki kadroyu bozmayarak moralli olan takımın iyi sonuç alacağını düşündük. İnandığımız bir şeyi yaptık ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı" diye konuştu.

Haberin Devamı

"HATA YAPTI DİYE OYUNCUMU ELEŞTİRMEM"

Güneş, Engin Baytar'ı sakatlığı geçmesine rağmen kadroya almadığını da belirterek, "Bir maçta hatalı gol yedi diye kalecimiz Onur'u eleştirmek doğru değil. Genelleme yapmamak gerek. Kaliteli oyuncularımız var. Hata yapabilirler. Bugün istediğimiz kıvamda oynamadılar. Bunu Onur'a bağlamak yanlış olur. Bir hafta önce iyi oynayan oyuncumuzu bir tarafa atmak olur bu değerlendirme. Bu konuda da hata yapmamalıyız. Glowacki'nin sakatlığı düzelmek üzere. Engin ise iyi durumda. Başlangıçta düşünmediğim için geçen haftaki kazanan kadroyu bozmamak adına Engin'i kadroya almadım. Engin her zaman faydalanmayı düşündüğüm bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

"MANİSA'DA ŞAŞIRDI BU İŞE"

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazetelerde Manisaspor mağlubiyetine geniş yer ayırdı. Mağlubiyet sonrası yönetime gönderme yapan Taka Gazetesi, "Yönetimden sonra takımda da, 'Arıza' çıktı" ve "6-1'den çakıldık" başlıklarına yer verdi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun sürpriz istifasının takıma yansıdığını savunan Kuzey Ekspres Gazetesi de, "Manisa'da şaşırdı bu işe" manşetini attı. Günebakış, "Makukula böyle istedi, Karadeniz Gazetesi, "Trabzon, 'Arıza' yaptı" ve İlkhaber Gazetesi ise, "Denizi geçtik, derede boğulduk" başlıklarıyla Manisaspor mağlubiyetini okuyucularına aktardı.

Haberin Devamı

İNTİKAMLARI ACI OLDU

Trabzonspor'un sezon başındaki transfer döneminde yüksek bonservis bedeli nedeniyle kadrosuna katmadığı Portekizli golcü Ariza Makukula, bordo - mavili fileleri iki kez havalandırarak adeta gövde gösterisi yaptı. Gol sevincini Trabzonspor yedek kulübesi yanında kutlayarak ayrı bir şov yapan Makukula, sahanın yıldızlaşan isimlerinden oldu. Makukula'yla birlikte geçmişte bir dönem Trabzonspor'da forma giyen ancak yetersiz veya sorunlu oldukları gerekçesiyle gönderilen Isaac, Ömer Aysan ve Ferhat Çökmüş de sergiledikleri performans ile göz doldurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!