Bu fark kapanırsa kimseye anlatamayız

Güncelleme Tarihi:

Bu fark kapanırsa kimseye anlatamayız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2014 00:42

Takıma yemek veren F.Bahçe Başkanı, “Böyle oynarsanız işimiz zor. Bu noktadan şampiyonluğu kaybedersek bunun izahını yapamayız. Herkes dikkat etsin” dedi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, takıma Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yemek verdi. Futbolcularına güvenini belirten Yıldırım, uyarılarda da bulundu. Kritik bir dönemden geçtiklerini anlatan Başkan, “10 puan öndeydik. 4 puana düştü. Bu puan farkından şampiyonluğu verirsek bunu kimseye anlatamayız. Herkes bizimle uğraşıyor. Birlik olmamız lazım. Ama böyle oynarsanız işimiz zor. Dikkat edin” dedi.

OYUNCULAR SESSİZ KALDI

Yıldırım’ın bu sözlerini dikkatle dinleyen sarı lacivertli futbolcuların sessizliği gözden kaçmadı. Yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu yemeğun başındaki durgunluk daha sonra yapılan esprilerle dağıldı. Başkan, Yaldırım, hemen yanında oturttuğu Ersun Yanal’a yönelik bir söylemde bulunmadı.

Emre ve Volkan ile ayrıca görüştü

YEMEĞİN sonunda Yıldırım kaptanlar Emre ve Volkan’ın salonda kalmalarını istedi. Herkes çıktıktan sonra Yıldırım, ikiliye “Bu kadronun ağabeylerisiniz. Bunu unutmayın” dedi. Takımı toparlamanın kaptanların işi olduğunu anlatan Yıldırım, “Hocanıza destek verin” dedi.

Haberin Devamı

O üçlü, 4 maç sonra bir arada

Kuyt, Sow ve Emenike yarınki G.Birliği maçında birlikte forma giyebilecek.

LİGDE yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçe’de forvet üçlüsü Kuyt, Sow ve Emenike Konyaspor maçından sonra ilk kez bir araya gelecek.
Bu üçlü, Moussa Sow ve Emenike’nin sakatlıkları nedeniyle Eskişehir, Sivas, Kasımpaşa ve Elazığspor maçında sahada birlikte yer alamamıştı. Sarı lacivertliler bu 4 haftada 8 puan kaybetmişti.

Cezalılar da dönüyor

SAKATLARDAN gelen iyi haberle rahatlayan Fenerbahçe’de bunun yanı sıra cezaları biten Egemen ve Emre de bu hafta takıma dönüyor. Böylece sarı lacivertlilerde Alves, Cristian ve Webo dışında eksik kalmayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!