Böyle olur St.Pauli locası

Güncelleme Tarihi:

Böyle olur St.Pauli locası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2010 00:00

Millertorn Stadı’nda loca kiralayan Susis Show Bar’ın striptizcileri maçlarda bikiniyle hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Almanya Birinci Futbol Ligi’ne yükselen 30 bin kişilik semtin aynı adını taşıyan takımı Saint Pauli’nin stat localarından birinde striptiz yapıldığı ortaya çıktı.

Kahverengi beyazlı takımın Am Millerntor Stadı’nda yapılan yenileme çalışmalarının ardından, St.Pauli’deki Susis Show Bar gece kulübünün, bir VIP locasını kiraladığı ve maç esnasında 20 ila 30 arasındaki davetliyi çıplak kızların yer aldığı locada ağırladığı öğrenildi.
 
Haberin yayımlandığı Bild ve Abendlatt gazetelerinde ayrıca St.Pauli yönetiminin, “Kadınların çıplak olması yasak. Anlaşmada bikinili olmaları ve kapıların mutlaka kapalı olması şartı var” ifadelerine yer verildi.

Taraftar şikayetçi

St.Pauli taraftarlarının striptizci kızlar eşliğinde maç seyredilmesini protesto ederek, “O locada kimin ne yaptığının sorgulanması gerek. Biz her şartta takımımızı destekliyoruz. Ve bunun önüne geçilmesini istiyoruz” dedikleri öğrenildi.

Az sayıda taraftarın ise internet sitelerinde, “Önemli olan St. Pauli Kulübü’ne para gelmesi. VIP locasını kiralamış olanlar kapalı kapılar ardında her şeyi yapabilirler. Bu bizi ilgilendirmez” diye yazılar yazması ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

Metal müzikle sahaya çıkıyorlar

St. Pauli tribünlerinde Che Guevara ve Marx’ın posterlerinin yanı sıra kuru kafalı flamalar eksik olmuyor. Sahaya metal müziğin devlerinden AC/DC’nin şarkısı eşliğinde çıkan takım, Türkler’i hedef alan Solingen Katliamı’nın ardından da Türkçe yazılmış, “Faşistleri .... edin, biz hepimiz kardeşiz!” pankartını asmış-tı.

Daum’a destek olmuşlardı

- Millerntor Stadyumu’nun lakabı “Freudenhaus” yani “Genelev” olarak biliniyor.
-  2001-2002 sezonu öncesi satışa çıkarılan 10 bin kombine bilet, sadece 27 dakika tükendi.
-  St Pauli’liler, Christoph Daum’un kokain kullandığı ortaya çıkınca yaşadığı zor günlerde kendisinin yanında olmuştu.

Eski başkanı eşcinsel

St. Pauli Kulübü’nü Bundesliga’ya çıkaran eski başkan Corny Littmann, kendisinden 14 yaş küçük olan ve 11 yıldır beraber olduğu Tunus asıllı erkek arkadaşı Madou Ellabib ile evli. Muhteşem bir hayat yaşadığını ifade eden Littmann, düğünleri öncesi uzun süren bir hazırlık yaptıklarını ve düğünlerine çok az kişiyi çağırdıklarını söylemişti. Aslen tiyatro sanatçılığı yapan marjinal başkan, bir röportajında futboldan anlamadığını da dile getirmişti. Littmann, 14 Kasım’daki kongrede başkanlık koltuğunu Stefan Orth’a  bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!