Bordeaux Teknik Direktörü: Zafer kazanmak istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Bordeaux Teknik Direktörü: Zafer kazanmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2006 17:32

Şampiyonlar Ligi (C) Grubu ilk maçında yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Bordeaux'da, teknik direktör Ricardo Gomes, maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamalarının kendileri için avantaj olmadığını söyledi. Grupta Liverpool'u favori gören Gomes, "Beraberlik kötü sonuç değil ama kazanmak için oynayacağız" dedi.

Şampiyonlar Ligi (C) Grubu ilk maçında yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Bordeaux'da, teknik direktör Ricardo Gomes, Polat Rennaissance Otel'de basın toplantısı düzenledi.

Gomes, Galatasay maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamalarının kendileri için asla bir avantaj olmadığını belirterek, "Çünkü sahada seyirciler değil, futbolcular oynar. İyi bir statta güzel bir seyirci önünde elimizden geleni yapacağız" dedi.

Zor bir maç olacağını ve Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak isteyen bir ekiple karşılaşacaklarını ifade eden Brezilyalı teknik adam, "İyi organize olmuş, hücumda kuvvetli, iyi bir ekiple oynayacağız. Beraberlik bizim için iyi bir başlangıç olur, ancak biz zafer kazanmak istiyoruz ve kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.

Gomes, Galatasaray'ın ligdeki kötü gidişatının, bu maçı kendileri için daha zorlaştırdığını da vurgulayarak, rakiplerinin iyi sonuç alarak durumunu kurtarmaya çalışacağını söyledi.

FAVORİ LIVERPOOL

Grupta Liverpool'u favori olarak gördüğünü kaydeden Gomes, "PSV Eindhoven ve Galatasaray da tecrübeli ekipler" ifadesini kullandı.

Ricardo Gomes, kendilerinin de çok kaliteli bir ekip olduklarını, ancak diğer ekipler kadar tecrübelerinin bulunmadığını belirterek, "Elimizden geleni yapacağız, inancımız var. Galatasaray ve PSV Eindhoven Şampiyonlar Ligi'nde bizden daha fazla oynadılar, bu da onlar için avantaj" dedi.

Galatasaray'a övgüler yağdıran Gomes, "Hücumda çok çeşitli özelikleri olan bir takım, karşılarında kuvvetli durmak lazım, biz de iyi savunma yapmalıyız. Iliç, Hakan Şükür, Hasan Şaş çekindiğimiz futbolcular" diye konuştu.

Brezilyalı teknik adam, Türkiye'ye daha önce antrenör olarak geldiğini ve Galatasaray ile çok heyecanlı ve güzel geçen bir karşılaşma yaptıklarını sözlerine ekledi.

KAPTAN RAME: "İLK YARIM SAAT ZOR OLACAK"

Basın toplantısına katılan takım kaptanı Ulrich Rame, yarınki karşılaşmada özellikle ilk yarım saatin kendileri için çok zor geçeceğini belirterek, "Galatasaray tecrübeli ve hücum yetenekleri kuvvetli bir takım. Kısa paslarla iyi oynayan ve herhangi bir iyi takımı bile oyundan düşürebilecek bir takım ile oynayacağız. Psikolojik olarak da onların evinde olduğumuzu hissettirmek isteyecekler. Grupta favori olmamamıza rağmen maçlarda en iyi yüzümüzü göstermeye çalışacağız." dedi.


İKİ SAKAT BİR CEZALI

Teknik direktör Gomes, Fernando Menegazzo ve Vladamir Smicer'in sakat, Rio Antonio Mavuba'nın da cezalı olduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!