Blatter'e tepki dinmiyor

Güncelleme Tarihi:

Blattere tepki dinmiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2011 12:28

Queens Park Rangers'ın teknik direktörü Neil Warnock, “Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Sepp Blatter'i göndermenin tek yolu, siyahi oyuncuların bir sonraki uluslararası maçları boykot etmesi” dedi.

Haberin Devamı

Blatter'in ırkçılıkla ilgili açıklamalarını eleştiren Warnock, sahalarda ırkçılık olduğunu, el sıkışmanın bunu örtbas edemeyeceğini söyledi.

Neil Warnock, düzenlediği basın toplantısında, “Blatter'i kim kovacak? Bunu yapacak birisini görmüyorum” diye konuştu ve bunun tek yolu olarak da, siyahi oyuncuların boykot etmesi olarak gösterdi.
Blatter, ırkçılıkla ilgili sorunların “el sıkışarak” çözülebileceğini söylemiş, İngiltere'nin önde gelen spor ve siyaset adamlarının tepki göstermesi üzerine özür dileyerek geri adım atmak zorunda kalmıştı. Blatter, istifa çağrılarına da olumsuz yanıt vermişti.

"BLATTER'İN AÇIKLAMALARI APTALCA"

QueensPark Rangers takımında oynayan Anton Ferdinand, lig maçında Chelsea kaptanı John Terry'nin kendisine ırkçı ifadeler kullandığını iddia etmiş ve Terry ise maçtan sonra soyunma odasında Ferdinand ile konuşarak sorunu hallettiklerini ve kendisinin bu tür ifadeler kullanmadığını savunmuştu. Londra polisi, Terry ile Ferdinand arasındaki iddialarla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!