"Bizim için kötü bir gündü"

Güncelleme Tarihi:

Bizim için kötü bir gündü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2014 16:43

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'u 6-2 yendikleri maçta taktiklerini sahaya yansıtarak sonuca ulaştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü teknik adam, bu sezon ligde iyi oynayan bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Özellikle ilk devre taktiklerimizi sahaya iyi yansıttık. Çok çabuk 3 gol bulduk. Son antrenmanda çalıştıklarımızı sahada sergiledik. 3-0'dan sonra ikinci devreye de iyi başladık. Ancak maalesef birkaç pozisyon verdik. Ancak Sivasspor'un hücumda çok etkili oyuncular var, onlara karşı oynamak çok zordu. Sonuç olarak 6 gol attık. Futbolcuları kutluyorum."

Kasımpaşalı futbolcu Tunay Torun da galibiyet hedefiyle çıktıkları maçta iyi işler yaptıklarını ve çok önemli 3 puan kazandıklarını ifade ederken, Malki ise karşılaşmadan güzel futbolla galip ayrıldıklarını kaydetti.


Lopez: "Futbolda böyle şeyler olabiliyor"
Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, kendileri için kötü bir gün olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Bunun gibi mağlup olacağınız günler de oluyor. Ancak yine de biz futbolcularımızdan çok memnunuz. Bu futbolcularımız, Sivasspor'u ligde 4. sırada tutuyorlar. Bugün bizim için kötü bir gündü ama çalışmalarımıza devam edeceğiz. Umarım gelecek hafta bizim için farklı olur."

Sivassporlu futbolcu Aykut Öztürk de İstanbul'a farklı bir hedefle geldiklerini ancak istediklerini gerçekleştiremediklerini anlatarak, taraftarlardan özür diledi. Pedro Oldoni ise kalelerinde erken gördükleri gollerle geriye düştüklerini, daha sonra toparlanmak için yaptıkları hamlelerin yetersiz kaldığını anlattı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!