"Biz olmanın gücüyle de bunu başardık"

Güncelleme Tarihi:

Biz olmanın gücüyle de bunu başardık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2013 19:38

Denizlispor Teknik Direktörü Dervent: “Bugün Denizlispor camiası gerçekten 'biz' oldu, biz olmanın gücüyle de bunu başardık” dedi.

PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor'u 2-1 yenen Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, “Bugün Denizlispor camiası gerçekten 'biz' oldu, biz olmanın gücüyle de bunu başardık” dedi.

Dervent, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyet mutluluğunu yaşamak için çok emek verdiklerini belirtti. Taraftar ve galibiyet mutluluğunu yaşatan oyuncularıyla gurur duyduğunu ifade eden Dervent, şöyle konuştu:

“Futbolcularımı, mücadeleden vazgeçmeden sürdürdükleri oyun sonucunda aldıkları 3 puan nedeniyle kutluyorum. Bu galibiyeti gerçek Denizlispor taraftarlarına armağan ediyorum. Her zaman, 'ben ne yapıyorum değil, biz ne yapıyoruz' diye bakarım. Bugün Denizlispor camiası gerçekten 'biz' oldu. Biz olmanın gücüyle de bunu başardık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise Denizli'ye galibiyet veya 1 puan için geldiklerini, fakat yan toptan yedikleri 2 golle mağlup olduklarını söyledi. “Mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum” diyen Durmuş, şöyle konuştu:

“Oyunu domine ettiğimiz bir konumda pozisyon hatasıyla bir gol yedik. Kalan sürede de gol atamayınca mağlup olduk. Çok üzgünüz. Kendimizi daha güvenli hissedip stresli bölgeden kurtulmak istiyorduk. Özellikle bu hafta bunun için bir fırsattı, değerlendiremedik. Denizlispor'u tebrik ediyorum. Ligin boyu kısaldı. Bulunduğumuz bölgeden yukarılara çıkıp kendimizi daha güvenli hissetmek istiyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!