Birden başlayan aşklar

Balık burcundaki Ay önce Mars sonra Uranüs, Jüpiter ve Satürn’ü tetikleyecek.

Sürprizler bilinçaltını harekete geçirecek ve insanın bilinmeyen özelliklerini keşfetmeye yönelik çalışmalar son derece etkileyici olacak. Bugün birden bire başlayan aşklar yaşanabilir. Kendinizi keşfetmenize yardımcı olacak kişilerle tanışabilir ve sıra dışı konularla ilgilenebilirsiniz. Elektronik cihazların en son modelleri, şimdiye kadar duyulmamış konuların ortaya çıkması şaşırtıcı olabilir. Gökyüzünün bu konumundan en fazla Su ve Toprak burçlarının ilk on günlük devresinde doğanlar etkilenecekler.

Sağlıklı olmanın sırrı mutluluk

Çok fazla kilolardan şikayetçi iseniz veya kolay hastalanan bir yapınız olduğunu düşünüyorsanız, bilin ki sizin mutlu olmaya ihtiyacınız var.

İnsanın kafası veya duyguları karıştığı zaman hemen hasta olur. En basit soğuk algınlıkları bile sizi yorar ve yataklara düşürür. Çünkü bedenin savunma sistemi zayıf düşmüştür. Bedeninizin güçlü olmasını istiyorsanız, öncelikle düşüncelerinizi belirlemeli, kararsız ve karmaşık düşüncelerden uzaklaşmayı öğrenmelisiniz. Bunun için küçük bir çalışma yapmanızı tavsiye ediyorum. Bu önereceğim çalışma, kendi düşüncelerinizi yakalamanıza yardım edeceği gibi gerçek ihtiyaçlarınızı belirlemenizi de sağlayacaktır.

Bu çalışma için kendinize yarım saat ayırın ve bunu her gün aynı saatte yapın. Bir hafta boyunca yapacağınız bu küçük çalışma sonucunda gerçek isteklerinizi ve ne yapmanız gerektiğini kendiniz tespit edeceksiniz.

Bir defter edinin. Önce bütün düşüncelerinizi boşaltın. Daha önce öğrettiğim nefes tekniğini uygulayarak gevşeyebilirsiniz. Sonra kalemi ve defteri önünüze alın ve günün tarihini atın. Altına niyetinizi yazın. Sonra altına aklınızdan geçen kelimeleri, düşünceleri, fikirleri ve isteklerinizi yazın. Defterinizi kapatın. Ertesi gün aynı saatlerde aynı şekilde yeni bir sayfa açarak tarih ve niyetinizi yazdıktan sonra istek ve düşüncelerinizi yazın. Daha önce yazdıklarınızı okumayın. Bir hafta sonra her bir sayfayı okuyun. Kendinizle ilgili çok ilginç taraflarınızı keşfederken, aynı zamanda ihtiyaçlarınızı da belirlemeyi başaracak, böylece düşüncelerinizi sistemli bir şekilde düzenleyebileceksiniz.

(Devamı yarın)

Kadın filozoflar

Eşinizle aranızda son derece geliştirici bir etkileşim var. Fakat onun sizin beklentilerinize göre davranmadığından yakınıyorsunuz. Eşiniz sosyal biri değil. Fakat ilişkilerden hoşlanıyor. Ancak kalabalık gruplar içinde değil, küçük ve samimi bir grup içinde bulunmaktan hoşlanıyor. Siz ise son derece aktif, enerjisi fazla bir Yengeçsiniz. Doğum anında Mars’ın güçlü etkileri sizin hareketli biri olmanızı sağlıyor. Üstelik yükselen burcunuz da Terazi olduğu için ilişkiler içinde bulunmaktan, güzel ortamlardan hoşlanıyorsunuz. Aslında sizin yaptığınız organizasyonlara eşiniz memnuniyetle katılıyor. Fakat siz onun daha fazlasını yapması için zorluyorsunuz. Ona karşı zorlayıcı davranmak yerine sizin biraz daha rahat ve hoşgörülü olmanız gerekiyor. Böylece ilişkiniz daha uyumlu olacak. Onun kararlı ve belirgin tavrı sizi zorluyor fakat sizin de buna ihtiyacınız var.

RUMUZ: DOLUNAY
Yazarın Tüm Yazıları