Birbirlerinden ne farkı kaldı

BEN Çankaya Belediyesi’ne ait şirkette çalışan bir işçi olarak mağduriyetimi sizinle paylaşmak istedim.

Çocuklarının ve evini geçindirmekte yükümlü olan bir babayım ben. 6 ay maaş almadan geçinmeye çalışıyorum. Ev kirası, elektrik ve su parası her şeyden önemlisi gıda ihtiyaçlarını maaş almadan nasıl karşılayabilir bir insan. Sizden çok rica ediyorum sesimizin sevgili başkanımıza duyurmanızı istiyorum. Seçim öncesi maaş alamıyorduk ama başkanımız Bülent Tanık Bey geldiğinde sizi bu mağduriyetten kurtaracaz demişti ama seçimin üzerinden 3 ay geçmesine rağmen bu mağduriyetimiz giderilmedi.

Şimdi soruyorum eğer ki biz aynı koşullarda yaşayacaksak ne farkı kaldı Bülent beyin; "Gitti Muzaffer, geldi Tanık!"

Bu durumu size yazmamızın sebebi her gün yazılarınızı okuyor ve Ankara’nın bilinmeyen yönlerini Ankaralı ’ya duyurduğunuzu görmemizdir. Umarım bizimde sesimizin gerekli merciler tarafından duyulmasını sağlar ve bu mağduriyetten bir an önce kurtulmamıza imkan sağlarsınız. Hacı ACAR

Aynaya bakmalı

AİDİYETİ konusunda şüpheye düşenler tarih okumalıdır.

Değer yargıları hakkında soruları olanlar yine tarih okumalıdır.

Hala neydim ne olmalıyım diye şüpheye düşünler önce aynaya bakmalı sonra etrafına bakmalı hiçbirini yapamıyorsa bir bilene danışmalıdır.

Hepsinden haberdarım ama benim de söyleyeceklerim var diyenler ise Türkçe kurallarını yeniden okumalı, içinde bulundukları durumlardan şikayetçi olacak iseler yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına yazdıklarını tekrar tekrar okuyarak, yeniden gözden geçirmeli.

Zeynep ORUNCAK

AST gerçeği

RUTKAY Aziz ve Altan Erkekli, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etmiş.

Aziz ve Erkekli, AST’ın (Ankara Sanat Tiyatrosu), kurucu ve duayen sanatçıları..

’Belediye Başkanı’ gerçekleştirecekleri ’Sanatçı Köyü’nden bahsetmiş.

Oysa, AST’ın çaresizlikten Ankara’yı terkedeceği gündemdeyken, bu anlamlı ziyaretin, AST’a destek ve yerinde nice eserlere imza atmasına vesile olacak bir "Belediye jesti" daha anlamlı olmaz mıydı?

Yenimahalle Belediyesi’nin, ’AST’ın göçüne’ kayıtsız kalmaması umarız gerçek olur..

Metin ALTAY

Kimdir bu 06 BN 2277 plakalı araç

KC Lale Evleri’nde oturuyorum ve evin önünde hergün park eden özel market ve hafta sonları pazar alışverişine çıkan Botaş’a ait 06 BN 2277 resmi plakalı Mitsibushi kamyonet var. Botaş’a bildirdim. Benden TC kimlik numarası istiyorlar. Lütfen bu rezaleti durdurun. Bir trafik polisi gönderilip tespit yapılabilir; çünkü araç hergün apartmanın önünde.

Okan BURUK

’Mavi Bilgisayar’ nereye gitti

MAVİ Bilgisayar’dan Asus notebook aldık. Aldığımızdan beri sürekli arıza yaptı. Teknik servise verildi. Mavi Bilgisayar batmış ve toparlanıp gitmişler ve internet sitelerinde şöyle bir yazıyla karşılaşıyoruz; "Yaşadığımız bu süreçte, mağdur olan müşterilerimiz yaşadıkları problemi bilgi@mavibilgisayar.com adresine gönderebilirler. Mavi Bilgisayar olarak, elimizden geldiğince yaşanan problemleri çözmeye çalışacağız. Göstereceğiniz ilgi ve anlayış için teşekkür ederiz."

Tüketici Koruma Derneği’ne başvurduk, karşımızda muhatap bir firma olmadığından yapacak bir şey yokmuş. Ne yapalım biz şimdi?

Selma TOPAÇ-BATIKENT
Yazarın Tüm Yazıları