Bir erkekle basıldı

Güncelleme Tarihi:

Bir erkekle basıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2011 00:00

Güney Amerika gazeteleri Galatasaray’ın transferi için uğraştığı Uruguaylı yıldızın, nişanlısı tarafından bir erkekle birlikte yakaladığını öne sürdü.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın bir dönem transfer gündemini yoğun şekilde meşgul eden ve bugün Galatasaray’ın peşinde koştuğu Uruguaylı yıldız Diego Forlan hakkında ülkesi ile Arjantin basınında müthiş iddialar yer aldı.

Atletico Madrid’in golcüsü Forlan geçtiğimiz günlerde uzun süredir nişanlı olduğu ve Temmuz ayında evlenmeyi planladığı sevgilisi Zaira Nara’dan ayrılmıştı. Gazetelerde ayrılık sebebi olarak Zaira’nın nişanlısı Forlan’ı, bir erkekle bastığı yazıldı.

Libre gazetesi, “Zaira, Forlan’ı bir erkeğin yanında komik davranışlar içinde gördü. Bu her kadın için korku yaratacak türdendi” derken, El Argentino, “Zaira bir kadının dayanamayacağı şeyleri gördü” diye yazdı.

Konuyla ilgili en net başlığı ise El Intransigente attı: “Zaira Forlan’ı, erkek arkadaşıyla mı yakaladı?”
Uruguaylı star ise haberler üzerine, “Nişanlımı, artık sevmediğimi anladım ve ayrıldım” demekle yetindi. Zaira ise twitter’da “Cevap aramayın. Bu sadece ikimizi ilgilendiren bir an” diye yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!