Turizm Bakanı ve Malatya Valiliği uyardı ‘Şebeke suyu kullanmayın!’

Güncelleme Tarihi:

Turizm Bakanı ve Malatya Valiliği uyardı ‘Şebeke suyu kullanmayın’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2023 14:09

Kahramanmaraş ve çevre illerde gerçekleşen depremin ardından, açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Bir yandan enkazın kaldırılma çalışmaları sürüyor ve diğer yandan vatandaşların yeme içme ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor. Bir açıklama da şebeke suları ile ilgili geldi Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Malatya Valiliği şebeke suyu uyarısında bulundu!

Haberin Devamı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde saat 04:17'de gerçekleşen depremin ardından çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Deprem başta Malatya, Gaziantep Diyarbakır, Adıyaman olmak üzere birçok kentten hissedildi. Depremin ardından bölgede ekiplerin yoğun çalışması sürüyor. Çalışmalar ve açıklamalar devam ederken bir uyarı da şebeke suyuyla ilgili oldu. İşte, Turizm Bakanlığı ve Malatya Valiliği tarafından yapılan uyarı!

"ŞEBEKE SUYU KULLANMAYIN"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Mümkünse şebeke suyu kullanılmaması şu an için önemli. İkinci bir talimat gelene kadar mümkünse içme suyu kullanması gerekiyor." dedi.

Turizm Bakanı ve Malatya Valiliği uyardı ‘Şebeke suyu kullanmayın’

Haberin Devamı

İKİNCİ BİR AÇIKLAMAYA KADAR ŞEBEKE SUYU İÇMEYİN!

Malatya Valiliği Twitter hesabından yapılan açıklamada ise şu bilgiler yer alıyor;

"Malatya merkezinde Pınarbaşı Kaptaş’tan içme suyu alan vatandaşlarımız ikinci bir açıklamaya kadar şebeke suyunu içmemeleri gerekmektedir."

Haberle ilgili daha fazlası: