Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Liginde gecenin sonuçları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 10:36

Şampiyonlar Ligi'nde 6. haftanın ilk gününde 8 karşılaşma oynandı. Gecenin en dikkat çeken karşılaşması Real Madrid - Malmö maçı oldu. Malmö'yü 6-1'lik skorla deviren İspanyol takımı grubundan lider çıkmasını bildi.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi 6. haftasının ilk gününde 4 grupta 8 karşılaşma oynandı. A, B, C ve D gruplarında oynanan karşılaşmalarda tam 30 gol atıldı! Bu gollerin sadece 8'i Real Madrid ve Malmö karşılaşmasından geldi. real madrid malmö

REAL MADRİD MALMÖ'YÜ EZDİ GEÇTİ

Gecenin en gollü maçı Real Madrid ve Malmö karşılaşması oldu. Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı'nda İsveç'in Malmö takımını konuk etti. Maçta Cristiano Ronaldo 4 (39, 47, 50, 59), Karim Benzema 3 (12, 24,74) ve Mateo Kovacic ise 1 gol attı (70). Real Madrid maçtan 8-0 galip ayrıldı ve grubundan lider olarak çıkmasını bildi. real ma

PSG DE LUCAS VE ZLATAN İLE SAHNEDE!

A Grubu'nun bir diğer maçında Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain (PSG), konuk ettiği Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'i 2-0 mağlup etti. 57. dakikada Lucas ve 86'da Zlatan İbrahimovic ile bulduğu gollerle maçı kazanan PSG, 13 puanla grubundan 2. sırada çıktı.

Haberin Devamı

KIRMIZI ŞEYTANLAR, WOLFSBURG'A BOYUN EĞDİ

B Grubu'nun lideri Wolfsburg, konuk ettiği İngiltere temsilcisi Manchester United'ı 3-2 mağlup etti. Almanya temsilcisinin gollerini 13 ve 84. dakikalarda Naldo, 29. dakikada Vieirinha kaydetti. Manchester United'da ise, 10'uncu dakikada Anthony Martial rakip fileleri havalandırırken ve 82'de Josuha Guilavogu kendi kalesine attığı golle maçın sonucunu belirledi.

Diğer mücadelede ise Rusya'dan CSKA Moskova'yı konuk eden Hollanda temsilcisi PSV, rakibini 2-1 mağlup etti.

CİMBOM AVRUPA'YA DEVAM DEDİ

Temsilcimiz Galatasaray, C Grubunda sahasında Kazakistan ekibi Astana ile 1-1 berabere kaldı. 62. dakikada Twumasi'nin golüyle geriye düşen sarı kırmızılıların beraberlik sayısını 64'te Selçuk İnan attı. Bu sonuçla puanını 5'e çıkaran Galatasaray, grubu 3. sırada tamamladı ve Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını kazandı. 4 puanda kalarak son sırada yer alan Astana ise, Avrupa defterini tamamen kapattı.

İşte gecenin diğer sonuçları:

Şampiyonlar Liginde gecenin sonuçları

Haberin Devamı

YARIN OYNANACAK MAÇLAR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta E, F, G ve H Grupları'nda yarın oynanacak 8 karşılaşmayla son bulacak. 6. hafta maçlarının programı şöyle:

E Grubu:

Bayer Leverkusen - Barcelona

Roma - BATE

F Grubu:

Dinamo Zagreb - Bayern Münih

Olympiakos - Arsenal

G Grubu:

Dinamo Kiev - Maccabi Tel-Aviv

Chelsea - Porto

H Grubu:

Valencia - Olympique Lyon

Gent - Zenit