Sakarya Üniversitesi tatil mi, vizeler iptal mi? Rektörden ve üniversiteden mesaj

Güncelleme Tarihi:

Sakarya Üniversitesi tatil mi, vizeler iptal mi Rektörden ve üniversiteden mesaj
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2022 09:58

Sakarya Üniversitesi tatil mi sorusu, 23 Kasım Çarşamba günü meydana gelen depremin ardından merak edildi. Deprem haberlerinin ardından pek çok ilde valilik okulların tatil edildiği duyurusunu gerçekleştirdi. Peki, vize haftasında yer alan Sakarya Üniversitesi tatil mi olacak? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Sakarya Üniversitesi 23 Kasım Çarşamba günü tatil mi olacak sorusu vize haftasındaki öğrencilerin gündeminde yer aldı. Sakarya Üniversitesi Rektörü Hamza AL, öğrencilere konuyla ilgili yanıt verdi.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TATİL Mİ?

Rektör Hamza AL yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili öğrenciler! Zaten yeterli stres yaşadınız. Lütfen vize stresi yaşamadan hayatınıza devam edin. Lehinize olan neyse onu yaparız. Mağduriyet yaşatmayız.

Bugün vizelere girmeyen öğrencilerimize sınav hakkı tanınacaktır."

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTE HESABINDAN DUYURU

Üniversite hesabından ise şu açıklamalar yapıldı;

"Üni. Ortak Zorunlu ve Üni. Ortak Seçmeli Derslerinin Vize Sınavları ile ilgili duyuru: Lisans ve Önlisans programlarında, 23 Kasım 2022 Çarşamba günü yapılacak olan Üniversite Ortak Zorunlu ve Üniversite Ortak Seçmeli Derslerinin Vize Sınavları, ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Üniversite Ortak Zorunlu ve Üniversite Ortak Seçmeli Derslerinin Vize Sınavları dışında kalan ve 23 Kasım 2022 Çarşamba günü yapılacak olan diğer sınavlarla ilgili olarak ise vizelere girmeyen öğrencilerimize sınav hakkı tanınacaktır."