Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman yapılacak? Detaylar belli oluyor

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman yapılacak Detaylar belli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2022 14:49

Sağlık Bakanlığı 2. alım ile kadrolarına yeni istihdamlar sağlamaya devam edecek. Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık kuruluşlarında eksik kadrolara yapılacak olan atamalar için bekleyiş devam ederken adayların araştırmaları da hız kazandı. İşte, Sağlık Bakanlığı ikinci atamalarında son bilgiler...

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları, atama bekleyen sağlık çalışanlarının gündeminde yer almaya devam ediyor. Atama-yerleştirmelerinin geçtiğimiz günlerde gerçekleşmesinin ardından Sağlık Bakanlığı'na yapılacak ikinci alımlar için gözler resmi kurum ve kişilerden gelecek açıklamalarda. Peki, Sağlık Bakanlığı ikinci atamaları ne zaman?

SAĞLIK BAKANLIĞI İKİNCİ ALIMLAR NE ZAMAN?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca daha önce yaptığı açıklamada "İlan ettiğimiz 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıyoruz. Diğer yarısını peşinden hemen alacağız." dedi.

Ataması yapılan 30 bin sözleşmeli sağlık personelinden 15 bin 537'si tıbbi sekreterlerden, 5 bin 831'i ise hemşirelerden oluştu.

Yeni atamalar hakkında bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

Haberin Devamı

KPSS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

30 Kasım- 5 Aralık 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/11 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 13 Aralık 2022 tarihinde saat 15.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecektir.