Rey Mysterio öldü mü? Rey Mysterio lakaplı Oscar Gutierrez yaşıyor mu? İşte son haberler

Güncelleme Tarihi:

Rey Mysterio öldü mü Rey Mysterio lakaplı Oscar Gutierrez yaşıyor mu İşte son haberler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2023 10:07

Rey Mysterio öldü mü sorusu, gerçek adı Oscar Gutierrez olan WWE yıldızı hakkında detayları merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Sosyal medya platformlarında öldüğüne dair iddialar paylaşılan Rey Mysterio, merak konusu oldu. Peki, Rey Mysterio lakaplı Oscar Gutierrez öldü mü, yaşıyor mu?

Haberin Devamı

Rey Mysterio öldü haberleri ile gündemde yer alıyordu. Sosyal medyada ortaya atılan bir iddia üzerine yayılan gelen Rey Mysterio öldü haberleri, pek çok kişinin merak ettiği husus oldu. Peki, Rey Mysterio öldü mü, yaşıyor mu? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

REY MYSTERİO ÖLDÜ MÜ?

WWE yıldızı Rey Mysterio için ölüm haberleri, sosyal medyadan yayılmıştı. Bu paylaşımlara yönelik açıklama yapan Rey Mysterio'nun oğlu Dominic Gutierrez, iddiaların asılsız olduğunu ifade etti.

REY MYSTERİO KİMDİR?

Rey Mysterio lakaplı Óscar Gutierrez 11 Aralık 1974 tarihinde dünyaya geldi. Meksika asıllı Amerikalı profesyonel güreşçi. Şu anda WWE ile sözleşme imzalamış ve Raw markası altında profesyonel olarak güreşmektedir. Yaygın olarak tüm zamanların en etkili güreşçilerinden biri olarak kabul edilen Mysterio, yarı siklet güreşini (cruiserweight) popülerleştirmesiyle tanınır ve dünyanın en tanınan Meksika usulü profesyonel güreşçilerinden (lucha libre) biridir.