PTT kart nasıl alınır? PTT kart şifre alma ve değiştirme işlemi nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

PTT kart nasıl alınır PTT kart şifre alma ve değiştirme işlemi nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2022 13:44

PTT kart, PTT'nin sağladığı hizmetlerden biri. Bu kart ile hesap sahipleri çeşitli işlemleri kolayca yapabilmektedir. PTT kart nasıl alınır? PTT kart şifre alma ve değiştirme işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar

Haberin Devamı

PTT kart, hesap sahiplerinin, hesaplarındaki bakiyeleri banka ATM'lerinden nakit çekim, yurtiçi/yurtdışı alışverişlerde nakit yerine kullanabilmesi ve Pttmatik'lerde nakit çekim ile birlikte fatura ödeme, anlaşmalı kuruluş ödemeleri, aktarma vb. işlemleri yapabilmelerini sağlayan ödeme aracıdır. Peki PTT kart nasıl alınır? PTT kart şifre alma ve değiştirme işlemi...

PTT KART NASIL ALINIR?

Pttkart alabilmek için herhangi bir PTT İşyerine müracaat ederek Posta Çeki Hesabı açtırılması yeterlidir.

Ayrıca; şirketimiz aracılığı ile emekli maaşı alan müşterilerimize ve Milli Savunma Bakanlığı Asker Alma Dairesi Başkanlığı yapılan ödemeler için silahaltına alınan tüm yükümlülere Pttkart verilmektedir.

Pttkart projeleri kapsamında Esnaflara özel Esnaf Pttkart, Memursen üyelerine özel Motif kart, çiftçilere özel Tarım Kredi Ortak Kart, Üniversite öğrencileri ile idari ve akademik personellerine Kampüs Pttkart verilmektedir.

Haberin Devamı

PTT KART ŞİFRE ALMA

PTT kart şifresi 44 1 788 PTT Çağrı Merkezi'ni arayarak ya da en yakın PTT işyerinden alınabilir. Şifre PTT İşyerinden veya Pttmatik'lerden değiştirilmeli. Güvenlik için kart şifresi diğer kişilerle paylaşılmamalı.

Çağrı merkezi aracılığı ile şifre alabilmekiçin GSM numarasının PTT sistemlerinde tanımlı olması gerekmektedir.

Kart şifresinin unutulması halinde 444 1 788 PTT Çağrı Merkezi'ne ya da en yakın PTT işyerine başvurulmalı.