PMYO sınav giriş belgesi nasıl alınır? Polis Akademisi PMYO sınav merkezleri ve tarihleri hakkında açıklama

Güncelleme Tarihi:

PMYO sınav giriş belgesi nasıl alınır Polis Akademisi PMYO sınav merkezleri ve tarihleri hakkında açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2022 12:27

PMYO sınav giriş belgesi ile ilgili açıklama yapıldı. 2022 yılı Polis Meslek Yüksekokulları giriş sınavı başvurularını yapan adaylar heyecanla süreci takip ediyorlar. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada PMYO giriş sınavına katılacak adayların sınav merkezleri ile tarihlerinin açıklandığı duyuruldu. Peki, PMYO sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Haberin Devamı

PMYO sınav giriş belgesi yoğun ilgi görüyor. PMYO başvurularını yapan adaylar heyecanla sınav tarihlerini bekliyorlar. Sınav giriş belgesi T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle alınabiliyor.

PMYO SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

2022 Yılı PMYO Giriş Sınavına Katılacak Adayların Sınav Merkezleri ile Tarihleri Açıklandı.

 2022 Yılı PMYO Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar müracaat işlemleri, ön sağlık kontrolü ve fiziksel yeterlilik sınavına katılacaklardır. Fiziksel yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar aynı gün mülakat sınavına katılacaklardır.

Haberin Devamı

Sınav sonuçları sınav işlemleri sona erdikten sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

Adayların Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

PMYO SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ