MSB personel alımı ne zaman yapılacak? MSB 30 bin 62 personel alımı yapıyor

Güncelleme Tarihi:

MSB personel alımı ne zaman yapılacak MSB 30 bin 62 personel alımı yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2023 15:25

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 2023 yılında 30 bin 62 personel istihdam edecek. Konuyla ilgili açıklamanın ardından başvuru süreciyle ilgili ayrıntılar da sorgulanıyor. MSB 30 bin 62 personel alımı başvuru tarihi, kadro ve kontenjan bilgileri, başvuruda bulunmak isteyenler tarafından araştırılıyor. İşte konu hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı detayları sorgulanıyor. 2023 yılın içerisinde yapılacak 30 bin 62 alım için müracaat etmek isteyen adaylar, başvuru tarihi, şartları, kadro ve kontenjan bilgilerini merak ediyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımlarının yapılacağını ifade etti. Peki MSB 30 bin 62 personel alımı başvuruları ne zaman, başvuru şartları açıklandı mı? 2023 MSB askeri öğrenci aday belirleme sınavı hangi tarihte yapılacak? İşte ayrıntılar...

MSB 30 BİN 62 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MSB 30 bin 62 personel alımı hakkında şunları ifade etti: "Nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Subay, astsubay, devlet memuru, işçi, askeri öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarımızı yaptık. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor."

Haberin Devamı

MSB BAŞVURULARI BAŞLADI MI, TARİH BELLİ OLDU MU?

MSB personel alımı başvuru tarihi ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili detaylı bilgi geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

MSB ADAY BELİRLEME SINAV TARİHİ 2023

Bakan Akar konuyla ilgili açıklamasında şu detaylara yer verdi: "2 Nisan’da yapılacak askeri öğrenci aday belirleme sınavı ile öğrenci alımına yönelik çalışmaları başlayacak, daha sonra hazirandaki mülakatlarla devam edecek.