Merkür Retrosu ne zaman? 2022'nin 3'üncü Merkür Retrosu için geri sayım!

Güncelleme Tarihi:

Merkür Retrosu ne zaman 2022nin 3üncü Merkür Retrosu için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2022 12:30

Bu yıl gerçekleşecek üçüncü Merkür Retrosu için geri sayım başladı. Merkür astrolojide iletişim, ifade, konuşma, anlaşmalar, elektronik eşya, eğitim, ulaştırma, ticaret ve kardeşleri temsil eder. Haliyle bu gezegen gerilerken iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar, elektronik aletlerin bozulması, eğitim ve sınavlarda zorluklar, seyahatlerde gecikmeler, yolculuklarda eşya kayıpları, ticari konularda anlaşmazlıklar, kardeşler arası iletişim problemleri gibi etkilerin ortaya çıkması beklenir. Peki, Merkür Retrosu ne zaman?

Haberin Devamı

Astroloji takipçilerinin yakından ilgilendiği Merkür retrosu etkilerini hissettirmeye başlayacak. Bir gerileme dönemi olan retrolar, insanın kendi hakkında harika bilgi sahibi olduğu zamanlar olarak adlandırılıyor. Astrolojiye meraklı pek çok kişi de Merkür retrosunun ne zaman başlayacağını sorguluyor. İşte, bu kapsamda son gelişmeler...

MERKÜR RETROSU NE ZAMAN?

2022 Merkür retrosu takvimi belli olmuştu. Bu yılın ilk Merkür retrosu, 14 Ocak itibariyle başlamıştı.

Sonraki Merkür retrosu tarihleri ise şöyle;

10 Mayıs-4 Haziran arası,

9 Eylül-3 Ekim arası,

29 Aralık-20 Ocak 2023 arası

MERKÜR RETROSU NEDİR?

Merkür astrolojide iletişim, ifade, konuşma, anlaşmalar, elektronik eşya, eğitim, ulaştırma, ticaret ve kardeşleri temsil eder. Bu nedenle Merkür retrosunun yaşandığı dönemlerde; iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar, elektronik aletlerin bozulması, eğitim ve sınavlarda zorluklar, seyahatlerde gecikmeler, yolculuklarda eşya kayıpları, ticari konularda anlaşmazlıklar, kardeşler arası iletişim problemleri gibi etkiler kendisini gösterir.

Haberle ilgili daha fazlası: