Merakla beklenen WhatsApp mesaj düzenleme özelliği nihayet Türkiye’ye geldi!

Güncelleme Tarihi:

Merakla beklenen WhatsApp mesaj düzenleme özelliği nihayet Türkiye’ye geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2023 15:15

Anlık mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp uzun süredir konuşulan özelliğine kavuştu. Meta çatısı altında faaliyet gösteren WhatsApp bir süre önce beta testine başlanılan ve kullanıcılar tarafından olumlu geri dönüş alınan özelliği Türkiye’de yayınladı. Bu özellik sayesinde yanlış bir harf ya da kelime yazılması gibi durumlarda mesajı silmeden düzeltme imkanı sağlanacak. WhatsApp mesaj düzenleme özelliği nasıl kullanılır? sorusunun cevabı haberimizde…

Haberin Devamı

Sevilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp mesaj düzenleme özelliğine kavuştu. Dünya genelinde 1 milyardan fazla kullanıcısı bulunan WhatsApp, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla çeşitli özellikler getiriyor. Geçtiğimiz haftalarda beta test sürümünde denenen mesaj düzenleme özelliği ise Türkiye genelinde tüm kullanıcılara sunuldu.

WHATSAPP MESAJ DÜZENLEME ÖZELLİĞİ TÜRKİYE’DE KULLANIMA SUNULDU

WhatsApp mesaj düzenleme özelliği sayesinde yanlış yazılan harfler ya da metinler düzenlenebilecek. Mesaj düzenleme özelliği yalnızca mesaj gönderildikten sonraki 15 dakika boyunca kullanılabilecek. Gönderim süresi 15 dakikadan fazla olan mesajlar düzenlenemeyecek.

İlk olarak uygulamanın beta sürümünde test edilen özellik geçtiğimiz saatlerde Türkiye genelinde yayınlandı. iOS ya da Android mağazası üzerinden güncellenen uygulamalarda özellik otomatik olarak aktifleşiyor. Mesaj düzenleme özelliğini kullanmak için; gönderilen mesajın üzerine basılı tutup çıkan seçeneklerden “Mesajı düzenle” şıkkına basmak yeterli oluyor.  

Haberin Devamı

Merakla beklenen WhatsApp mesaj düzenleme özelliği nihayet Türkiye’ye geldi

Haberle ilgili daha fazlası: