MasterChef Vural kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Vural Burnaz performansı ile ekranlara damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Vural kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef Vural Burnaz performansı ile ekranlara damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2022 01:29

MasterChef Vural'ın hayatı, son bölümde gösterdiği performans ile gündeme geldi. Yeni sezonda da ilgi gören MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yedeklerden ana kadroya giren yarışmacı Vural Burnaz oldu. Defalarca final turuna kadar gelen ancak ufak hatalarla kadroya seçilemeyen Vural MasterChef olma hayaline bir adım daha yaklaştı. Profesyonel olarak 8 yıldır aşçılık yapan MasterChef Vural, yarışmaya Sakarya'dan katılmıştı. Peki, MasterChef Vural kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef Vural Burnaz'ın hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Vural kimdir, sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. İddiası ile dikkatleri üzerine toplayan Vural Burnaz ana kadroya adını yazdırdı. 13 yaşından beri mutfaklarda çalışan ve uzun yıllardır aşçılık yapan MasterChef Vural amatör olarak kafe ve restoran mutfağında da deneyim kazanmış. 27 yaşındaki yarışmacı, 13 yıldır atamadığı adımı atmak için yarışmaya katıldığını söylemişti.

MASTERCHEF VURAL BURNAZ KİMDİR?

Vural Burnaz 27 yaşında ve profesyonel olarak 8 yıldır aşçılık deneyimi bulunuyor. 13 yaşından beri sektörde olan MasterChef Vural, kafe restoran mutfaklarında amatör olarak çalışmış.

Yarışmaya Sakarya'dan katılan Vural Burnaz, yedeklerden ana kadroya katılan son yarışmacı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası: