MasterChef Tayfun kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterClass yarışına Tayfun Genç damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Tayfun kimdir, kaç yaşında, nereli MasterClass yarışına Tayfun Genç damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2022 01:52

MasterChef Tayfun, yarışmanın son bölümüyle dikkatleri üzerine topladı. Yeni sezon heyecanına devam eden MasterChef'te MasterClass ödülünü bu hafta Tayfun Genç kazandı. 11 yıldır aşçılık mesleğinde yer alan ve yarışmaya İstanbul’dan katılan MasterChef yarışmacısı Tayfun Genç, birinci eleme turunda şeflere Saynara isimli enginar püreli bonfile yemeğini yaparak hayallerine bir adım daha yaklaşmıştı. MasterChef Tayfun bu sezonun iddialı isimleri arasında yer alıyor. Peki, MasterChef Tayfun kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef yarışmacısı Tayfun Genç'in hayatı ve biyografisi,

Haberin Devamı

MasterChef Tayfun Genç'in hayatı ekran başındakilerin gündemine geldi. 29 Eylül'de ekranlara gelen MasterChef'te gecenin sonunda ödülün kazananı Tayfun oldu. Gecenin birincisi olarak MasterChef izleyenlerinin dikkatini çeken MasterChef Tayfun profesyonel aşçılık yapıyor. 30 yaşındaki yarışmacı evli ve bir çocuğu var.

MASTERCHEF TAYFUN KİMDİR?

Tayfun Genç, 30 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 11 yıldır aşçılık mesleğinde yer alan Tayfun, profesyonel aşçıdır. MasterChef Tayfun aslen Giresunlu, evli ve çocuğu var.

MasterChef’in birinci eleme turunda şeflere Saynara isimli enginar püreli bonfile yemeğini yaptı. MasterChef Tayfun oylama sonucunda üç evet almayı başarmıştı.

Son olarak ise çilek yaratıcılık tabağını başarıyla şeflerin beğenisine sunarak MasterChef ana kadroya katılan 9. isim olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası: