MasterChef Şeyma kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2022 MasterChef kadrosuna seçilen Şeyma Müjdeci'nin hayatı hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Şeyma kimdir, kaç yaşında ve nereli 2022 MasterChef kadrosuna seçilen Şeyma Müjdecinin hayatı hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2022 01:58

MasterChef Şeyma'nın hayatı kadroya seçilmesinin ardından gündeme geldi. Yeni sezon heyecanına başlayan MasterChef Türkiye'de yarışmacı seçimleri devam ederken, ana kadroya giren son isim seçilen Şeyma Müjdeci oldu. Yarışmaya Almanya'dan katılan MasterChef Şeyma, yemek eğitimi almadığını ve şampiyon olmak istediğini söylemişti. Peki, MasterChef Şeyma kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, 2022 MasterChef kadrosuna seçilen Şeyma Müjdeci'nin hayatı hakkında merak edilenler.

Haberin Devamı

MasterChef yarışmacısı Şeyma kimdir? sorusu ekran başındakilerin odaklandığı konulardan oldu. 2022 ana kadrosuna katılan son yarışmacı olan Şeyma Müjdeci, üç eleme turundan da başarı ile geçerek hayallerine bir adım daha yaklaştı. 29 yaşında olan yarışmacı Almanya'da yaşıyor ve ikiz çocuk sahibi.

MASTERCHEF ŞEYMA KİMDİR?

Şeyma Müjdeci, 29 yaşında ve yarışmaya Almanya’dan katılıyor. Yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen Şeyma, eşinin isteği doğrultusuyla yarışmaya başvurduğunu açıklamıştı. Şeyma Müjdeci, ‘Eğitim almadan da yemek yapılabileceğini göstereceğim. Şampiyon olmak istiyorum.’ dedi.

İlk turda Şeyma Müjdeci’nin eşi Hüseyin’de şefler ile konuşmuştu. MasterChef Şeyma’nın eşi Hüseyin Giresunlu, Almanya’da gezi şirketi bulunuyor. Şeyma ve Hüseyin Paris’te tanışmışlar.

Haberle ilgili daha fazlası: