MasterChef Hamza Mercimek kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne? İşte MasterChef eski yarışmacısı Hamza Mercimek'in hayatı

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Hamza Mercimek kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne İşte MasterChef eski yarışmacısı Hamza Mercimekin hayatı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2022 22:39

MasterChef Hamza'nın hayatı yarışmanın son bölümüyle gündeme geldi. 2021 sezonunda yarışan MasterChef Hamza Mercimek, geçtiğimiz haftalarda programa bağlanarak böbreklerini kaybettiğini ve annesinin kendisine böbreklerini vereceğini söylemişti. Hamza'nın sağlık durumu hakkında bilgi veren Somer Şef, böbreklerin uyumsuz olduğunu söyledi. Geçen yılın başarılı isimlerinden olan MasterChef Hamza Mercimek, performansı ile adından söz ettirmişti. Peki, MasterChef Hamza Mercimek kimdir, kaç yaşında? İşte, MasterChef Hamza'nın hayatı ve sağlık durumu hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Hamza Mercimek kimdir, sorusunun yanıtı izleyenler tarafından merak konusu oldu. Böbrek yetmezliği ile mücadele eden geçen yılın yarışmacısı Hamza Mercimek'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan Somer Şef, annesinin böbreklerinin uyumsuz olduğunu söyleyerek üzen haberi verdi. 25 yaşındaki eski yarışmacı, kariyeri boyunca birçok otel ve restoran mutfağında çalıştı.

MASTERCHEF HAMZA KİMDİR?

MasterChef 2021 ana kadrosunda yer alan eski yarışmacı programa İstanbul’dan katılmıştı. 24 yaşında olan ve iddialı konuşmaları ile dikkat çeken Hamza aslen Bolu doğumlu. Ailesinin de yemekle uğraştığını ifade eden Mercimek, Karaköy'de aşçılık yapıyordu.

Mercimek birçok otel ve restoran mutfağında çalışmıştır.

İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra liseye başlayan Hamza Mercimek, mutfağa olan aşkından dolayı okuduğu liseyi yarıda bıraktığını aktarmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası: