Kocamın Ailesi 55.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Kocamın Ailesi 55.Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 11:27

FOX ekranlarının sevilen dizisi Kocamın Ailesi, 55.bölüm fragmanı yayınlandı! Hem heyecan hem dramın yaşandığı dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

FOX ekranlarının sevilen dizisi Kocamın Ailesi, 55.bölüm fragmanı yayınlandı! Hem heyecan hem dramın yaşandığı dizinin yeni bölümünde neler olacak?
Kocamın Ailesi bu akşam saat 20:00'de FOX'ta!

Yapımcılığını Mia Yapım’ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Şafak Bal oturuyor.Çekimleri Kandilli ‘de devam eden dizinin senaristliğini Nuray Uslu ve Verda Pars üstleniyor.
Konusu ise şöyle; cerrah Tarık ile İnsan Kaynakları Müdiresi Yonca evlenmeye karar vermişlerdir. Tarık genç kızların idealindeki evlenilecek adamdır. Yonca'nın ailesi bir hayli kalabalık bir ailedir. Görünüşte gelin kaynana muhabbetinden uzak olacak gibi gözüken Yonca, sonradan bazı şeylerin ortaya çıkması ile kendisini değişik olayların içinde bulacaktır.

Kocamın Ailesi 55.Bölüm Fragmanı Yayınlandı


Haberin Devamı

Kocamın Ailesi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Selen Seyven > Yonca
Gökhan Alkan >Tarık
Genco Özak > Can
Zuhal Yalçın > Esma
Yeşim Salkım > Şeniz
Yıldız Kültür > Hikmet Babaanne
Erman Okay > Zafer Baba
Ayşenil Şamlıoğlu > Mukadder Anne
Beren Gökyıldız > Pelin
Denizhan Kınacıgil > Ümit
Yıldız Kültür > Hikmet Babaanne
Ahmet Kayakesen > Fatih
Füsun Kostak > Tülin
Kadir Kandemir > Hakan
Kaan Küçük > Beki
Şehsuvar Aktaş > Gazanfer
Buse Arslan > Gülay
Seray Kaya > Miray
Melis Doğu > Fulden



Kocamın Ailesi Son Bölümde Neler Oldu?

Balayına uğurlanan çiftin ardından Mukadder'le Cücü, Tarık'la Rıza'yı yurda kimin bıraktığını öğrenmenin peşine düşer. Ancak onlardan daha erken davranan başkaları da vardır. Rıza'nın peşinde olduğu şey ne? Güneş'le Tarık'ın başbaşa geçirdikleri balayına Ar ailesi de gelirse ne olur? Herşeyini kaybeden Hakan ise, tek varlığı olan Pelin'i almak için Ar ailesinin ocağına ateş düşürmekten çekinmez.Rıza'nın peşinde olduğu şey ne? Güneş'le Tarık'ın başbaşa geçirdikleri balayına Ar ailesi de gelirse ne olur? Pelin'i almak isteyen Hakan ne yapacak? Tüm sorular Kocamın Ailesi 55. bölümünde yanıt bulacak.