Kara Sevda 9. bölüm 2. fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 9. bölüm 2. fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 13:54

Kara Sevda dizisi 9. bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de Star'da. Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kara Sevda'da heyecan dorukta. Emir, Kemal'e Nihan için savaş açacak Kara Sevda 9. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Kara Sevda'da Emir, Kemal'e Nihan için savaş açacak. Kara Sevda dizisinin 9. bölümü nefesleri kesecek.

Kara Sevda 9. bölüm 2. fragmanı izle


EMİR'İN SAVAŞI

Kemal, Nihan'la geçirdiği geceden, Emir'le Nihan hakkındaki şüphesi daha da keskinleşmiş olacak. Öte yandan Emir, Kemal'le Nihan'ın gözlerden uzakta bir araya gelmesinin faturasını hem Kemal'e, hem Nihan'a kesecek. Kemal'e açıkça savaş ilan edecek. Emir'in artık tek amacı Kemal'i geri dönüşü olmayacak şekilde hayatlarından çıkarmaktır. Bunun için büyük bir oyuna kalkışacak.

Kara Sevda 9. bölüm 2. fragmanı izle


SALİH'İN KUŞKUSU

Haberin Devamı

Salih, tekneyi yakanın Emir olduğundan kuşkulanmaktadır. Nihan'la da şüphesini paylaşır. Ancak Nihan, bir ipucundan bunu Ozan'ın yaptığını anlar. Bu, iki kardeş arasında bir kavgaya sebep olacak. Diğer taraftan Nihan, Emir'in Ozan'a yardım etmiş olduğunu düşünerek Emir'le yüzleşmeye şirkete gider.

Kemal, bir gün içinde kendine kurulan tuzağı çökertmek zorundadır. Bunun için Nihan elinden gelen yardımı yapacak.

KARA SEVDA 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!


KARA SEVDA 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE!



KARA SEVDA 9. BÖLÜM 3. FRAGMANI İZLE!

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?