Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram'da sorun mu var? 27 Şubat 2023 Instagram erişim sorunu son 24 saat verileri

Güncelleme Tarihi:

Instagram çöktü mü, neden açılmıyor Instagramda sorun mu var 27 Şubat 2023 Instagram erişim sorunu son 24 saat verileri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2023 10:44

Instagram mesajlar gitmiyor, instagram'da sorun mu var, neden açılmıyor soruları akış yenilemede ve mesajları görüntülemede sorun yaşayan kullanıcılar tarafından araştırılıyor. En çok terhic edilen sosyal medya uygulamalarından instagram'da sorun zaman zaman ortaya çıkabiliyor. Instagram erişim sorunları son 24 saat verileriyle raporlanıyor. Peki 27 Şubat Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? İşte, Instagram’da sorun mu var? İşte son gelişmeler...

Haberin Devamı

Instagram’da sorun mu var? Instagram üzerinden kullanıcılar, takipçilerinin paylaştığı fotoğraf, reels ve videoları görüntüleyebiliyor. Özellikle son dönemde popüler bir hale gelen Instagram’ın keşfet özelliğinde hatalar ile karşılışılabiliyor. Problemlerin büyük bir çoğunluğu ağ bağlantısı hatasından kaynaklanıyor. Ayrıca telefonlarının mobil marketleri üzerinden uygulamanın güncel olmaması hata oluşma olasılığını artırıyor. 27 Şubat cuma günü Instagram’a girişte ve uygulama üzerinde hatayla karşılaşanlar “Son dakika Instagram çöktü mü, Instagram neden açılmıyor?” sorularına cevap arıyor. İşte, Instagram’da son durum….

Instagram çöktü mü, neden açılmıyor Instagramda sorun mu var 27 Şubat 2023 Instagram erişim sorunu son 24 saat verileri

Haberin Devamı

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

27 Şubat cuma günü kullanıcılar zaman zaman Instagram’a girişte hata ile karşılaşıyor.

Kullanıcı raporları Instagram şirketinde gece 01:00 civarı bir sorun yaşandığına işaret ediyor.

Sorun ile karşılaşan kullanıcıların ağ bağlantısını ve telefonlarının mobil marketleri üzerinden uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol etmesi tavsiye edilir.

Öte yandan akşam saatlerinde birçok kullanıcı Instagram DM mesaj gönderememe sorunu ile karşılaştı. Ancak konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.