GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler 2022 GSB personel alımı başvuru sonuçlarında!

Güncelleme Tarihi:

GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak Gözler 2022 GSB personel alımı başvuru sonuçlarında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2022 17:26

GSB personel alımı başvuruları 15 Eylül'de tamamlandı. Gözler Bakanlıktan gelecek olan açıklamaya çevrildi. Başvurularda KPSS puanı esas alınacak. Peki, GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte dataylar...

Haberin Devamı

Bakan Kasapoğlu'nun açıklaması ile başlayan 4 bin 147 personel alımı başvuruları 10-15 Eylül 2022 tarihlerinde alındı. Büro personeli, güvenlik görevlisi ve temizlik işçisi gibi kadrolar için yapılacak olan personel alımı başvurularında KPSS 60 (altmış) puan almış olma şartı esas alınacak. GSB başvuru sonuçları e-Devlet şifresi ile Kariyer Kapısı üzerinden görüntülenebilecek.

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 4 bin 147 personel alımı başvuruları sona erdi. Adaylar yerleştirme sonuçlarına ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

Ancak başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Sonuçların eylül ayı sonunda açıklanması bekleniyor. Başvuru sonuçları ile yerleştirmelere yönelik açıklamalar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.