Güncelleme Tarihi:
Ankara’nın Keçiören ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz’ın sağlık durumu ile ilgili haberler ve gelişmeler takip ediliyor. Tunahan Yılmaz’ın annesi Ergül Yılmaz, geçtiğimiz günlerde “Doktorlarımızın sayesinde hayata tutunmaya çalışıyor. İnşallah iyiye gidecek. Sokaklar köpeklerin değil, çocukların” ifadelerine yer vermişti. Yılmaz ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
Ankara’nın Keçiören ilçesinde başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz’ın yaşamsal bulguları stabil hale geldi ve solunum makinesinden ayrıldı.
Hacettepe Üniversitesi kaynaklarından edinilen bilgilere göre, köpek saldırısı nedeniyle Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde izlenen 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz’ın yaşamsal bulguları stabil hale geldi.
Öte yandan, uyandırılan Yılmaz solunum makinesinden de ayrıldı. Hastanın bilincinin açık olduğu ifade edilirken, organ yetmezliğinin bulunmadığı vurgulandı. Uzuv kaybı yaşamayan ve vücudundaki yaygın yaralarına pansuman yapılan Yılmaz’a fonksiyonlarını geri kazanabilmesi için rehabilitasyon programı uygulanıyor.