Elektrikler ne zaman gelecek? 25 Ocak BEDAŞ ve AYEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama

Güncelleme Tarihi:

Elektrikler ne zaman gelecek 25 Ocak BEDAŞ ve AYEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2023 17:26

Elektrikler ne zaman gelecek sorusu, 25 Ocak Çarşamba günü vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kesintiler arıza ve bakım nedeniyle yapılabiliyor. Elektrik kesintisi olacak bölgeler BEDAŞ ve AYEDAŞ'ın resi internet sitesi üzerinden görüntülenebiliyor. Peki elektrikler ne zaman gelecek? İşte 25 Ocak BEDAŞ ve AYEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama...

Haberin Devamı

Elektrik ne zaman gelecek sorusu, bugün bölgelerinde elektrik kesintisi yaşayan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. BEDAŞ ve AYEDAŞ kesinti listesinde yer alan ilçelerde elektrikleri ne zaman geleceği konusunda bilgi edinmek isteyen vatandaşlar buna göre hareket edecek. Peki elektrikler ne zaman gelecek? İşte kesinti sorgulama ekranı..

25 Ocak 2023 tarihinde elektrik kesintisi planlanan ilçeler şu şekilde: Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Şişli, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Sultanbeyli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar.

BEDAŞ KESİNTİ SORGULAMA EKRANI

Haberin Devamı

AYEDAŞ KESİNTİ SORGULAMA EKRANI