E-Devlet üzerinden SSK hizmet dökümü nasıl alınır?

Güncelleme Tarihi:

E-Devlet üzerinden SSK hizmet dökümü nasıl alınır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 10:28

SSK hizmet dökümü sigortalı kişinin bütün sigorta bilgilerinin bulunduğu bir dökümandır. SSK hizmet dökümünüze ulaşmak için E-Devlet sistemini kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Önceden hepimizin ortak sorunlarından biri devlet kapılarındaki ucu bucağı olmayan kuyruklardı. Ama içinde bulunduğumuz teknoloji çağı ile beraber bu sorun neredeyse ortadan kalktı. Artık vatandaşlar kamu kurumlarındaki işlerini e-Devlet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde halledebiliyor. Peki e-Devlet sistemi kullanılarak SSK hizmet dökümünüze nasıl ulaşabilirsiniz?

SGK hizmet dökümü alma işlemide artık internet üzerinden yapılabilir hale gelmiştir.Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet üzerinden uyguladığı bu çevrimiçi uygulama sayesinde SGK sigortalı hizmet dökümü, provizyon sorgulaması, SSK (4A), BağKur (4B), Emekli Sandığı(4C), SGK sorgulama, ne zaman emekli olurum gibi sorgulamaları hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Belirttiğimiz bu bilgilere SGK hizmet dökümünüzü alarak ulaşmanız mümkün. SSK hizmet dökümünü bütün sigortalı vatandaşlar e-Devlet sistemi üzerinden alabilir.

Haberin Devamı

E-Devlet üzerinden SSK hizmet dökümü nasıl alınır

E-DEVLET ÜZERİNDEN SSK HİZMET DÖKÜMÜ NASIL ALINIR?

E-Devlet üzerinden SSK hizmet dökümünüzü almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜNÜZÜ ALMAK İÇİN TIKLAYIINZ

- Yukarıdaki linke tıkladıktan sonra açılan pencerede "Kimliğimi Şimdi Doğrula" butonuna tıklayınız.

- Giriş işlemlerinden size uygun olanını seçiniz.

-Gelen sayfada giriş işleminize göre istenilen bilgileri eksiksiz belirtiniz. Örneğin e-Devlet şifresi ile giriş yapacaksanız T.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet şifrenizi giriniz.

-"Gönder" butonuna tıklayınız.

-Açılan sayfada gerekli bilgileri doldurarak SGK hizmet dökümünüze ulaşabilirsiniz.