Dune: Çöl Gezegeni 2 filminden beklenen fragman geldi! Dune 2 filmi ne zaman vizyona girecek?

Güncelleme Tarihi:

Dune: Çöl Gezegeni 2 filminden beklenen fragman geldi Dune 2 filmi ne zaman vizyona girecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2023 10:56

İlk filmiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Dune 2 (Dune : Part 2) filmi için ilk fragman yayınlandı. Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin ve Stellan Skarsgård gibi oyuncuların yer aldığı devam filminde, insanlığı daha iyi bir geleceğe yönlendirmesini sağlayacak güçlere sahip olan Duke Paul Atreides'in efsanevi yolculuğunu keşfedecek. Peki, Dune 2 filmi ne zaman çıkacak?

Haberin Devamı

Denis Villeneuve tarafından yönetilen, senaryosu Villeneuve, Jon Spaihts ve Eric Roth'un yazdığı Dune 2 fragmanı yayınlandı. İlk olarak 2021 yılında çıkan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından beğenilen Dune : Part 2 filmi bu yıl vizyona girecek. Filmde Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin ve Stellan Skarsgård gibi oyuncular yer alacak. İşte Dune 2 filmi vizyon tarihi…

DUNE 2 FRAGMANI YAYINLANDI

Başrollerini Timothée Chalamet ve Zendaya'nın paylaştığı Amerikalı yazar Frank Herbert’ün çok satan romanından uyarlanan Dune: Part 2'den ilk tanıtım fragmanı geldi.

DUNE 2 FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Dune: Part 2 filminin 17 Kasım 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Devam filmi, insanlığı daha iyi bir geleceğe yönlendirmesini sağlayacak güçlere sahip olan Duke Paul Atreides'in efsanevi yolculuğunu keşfedecek. 

Haberle ilgili daha fazlası: