Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin fragmanı yayında | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin fragmanı yayında | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 15:25

Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin fragmanı yayında. Yayınlanan fragmanda filmle ilgili büyük ipuçları var. Zach Snyder'in yönetmenliğini üstlendiği Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin fragmanından anlaşıldığı üzere izleyicileri bol aksiyonlu saatler bekliyor.

Haberin Devamı

2016 senesinin en pahalı ve büyük projelerinden biri olan Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin fragmanları geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Fragmanda filmle ilgili önemli ipuçları bulunuyor. Zach Snyder'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams gibi ünlü isimler var. 2013 yazının bol gişeli filmlerinden Man of Steel'in devamı olan yapımda bu sefer Superman ve Batman beraber yer alacaklar! Warner Bros. yapımcılığında ve yine Zack Snyder yönetmenliğinde ki filmin senaryosu David S. Goyer'ın kaleminden çıkacak. Henry Cavill'i tekrar Superman olarak izleyeceğimiz filmde kendisine Diane Lane, Laurence Fishburne ve Amy Adams eşlik edecek.

HENRY CAVİLL (SUPERMAN) KİMDİR?

Henry Cavill 5 Mayıs 1983'de İngiltere'de dünyaya geldi. Cavill film sektöründeki ilk işini 2002 yapımı Monte Kristo Kontu adlı yapımda Albert Mondego olarak almıştır. Daha sonra TV filmi Goodbye Mr.Chips'de ve Midsomer Murders dizisinde rol aldı.

Haberin Devamı

2007'den 2010'a kadar çok ses getiren dizilerden The Tudors'da ana karakterlerden kralın en yakın dostu olan 1.Suffolk Dükü Charles Brandon'ı başarıyla canlandırdı. Enterteinment Weekly Cavill'i 'En Çarpıcı Dük' ilan etti. Cavill 2004 yılında çekimlerine başlanan ve yönetmenliğini McG'nin yaptığı Superman Dönüyor filminde Clark Kent için seçilmişti fakat yönetmenlik Bryan Singer'a gidince başrolu başka bir oyuncu aldı.

Şimdiye dek dünyadaki en çekici adamlarla çaılşan Dunhill'in reklam yüzü olan Cavill 2 farklı reklam filmi çevirdi. Yine 2008 yılında Joel Schumacher'in korku filmi Blood Creek'de rol aldı. 2012 yılında vizyona giren Christopher Nolan'ın yapımcılığını üstlendiği Superman:Man of Steel'de oynadı. Bu yıl ilk kez Süperman ve Batman'ın aynı filmde yer aldığı yapımda ikinci kez Süperman rolünü canlandıracak.

BEN AFFLECK (BATMAN) KİMDİR?

Benjamin Géza Affleck (d. 15 Ağustos 1972), ABD'li oyuncu, yönetmen ve Oscar ödülü sahibi senarist.

Ben Affleck 15 Ağustos 1972 tarihinde Kaliforniya'da doğmuştur. Aktörlüğe çocukluktan başlayan Ben, devlet kanalı olan PBS'in çesitli şovlarında rol almıştır.

Haberin Devamı

1998 yılında Good Will Hunting filmi ile Matt Damon ile birlikte En İyi Özgün Senaryo Akademi Ödülü'nü ve En İyi Senaryo Akademi Ödülü'nü kazanmıştır. 2006 yapımı Hollywoodland filmi ile Venedik Film Festivali'nde En İyi Aktör ödülünü (Volpi Cup) almıştır.

Dünyaca ünlü aktör Casey Affleck'in ağabeyidir.

2007 yapımı Gone Baby Gone filminin yönetmenliğini üstlenmiştir.. Bu filmde başrolü, kardeşi Casey Affleck'e vermiştir.

İŞTE BATMAN v SUPERMAN: ADALETİN ŞAFAĞI FİLMİNİN FRAGMANI