At yarışları iptal mi oldu, ertelendi mi? TJK’dan at yarışları hakkında açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

At yarışları iptal mi oldu, ertelendi mi TJK’dan at yarışları hakkında açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2023 14:01

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası arama ve kurtarma faaliyetleri sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu dün deprem sonrası yaptığı açıklamada spor müsabakalarının ikinci bir açıklamaya kadar durdurulduğunu açıklamıştı. Türkiye Jokey Kulübü (TJK) açıklamasında “ Yurt içi at yarışları ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.” ifadelerini kullandı. Peki at yarışları iptal mi oldu, ertelendi mi? İşte, TJK’dan yapılan açıklama

Haberin Devamı

Kahramanmaraş’ta 7.7 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremden etkilenen Hatay, Malatya, Adana, Şanlıurfa, Elazığ gibi illerde arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Dün önce Türkiye Futbol Federasyonu oynanacak karşılaşmaların ertelendiğini duyurmuştu. Hemen ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tüm spor müsabakalarını ikinci bir açıklamaya kadar durdurulduğu bilgisini vermişti. Konuyla ilgili bugün Türkiye Jokey Kulübü önemli bir açıklama yaptı.

AT YARIŞLARI İPTAL Mİ EDİLDİ?

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) at yarışlarının ikinci bir duyuruya kadar iptal edildiğini açıkladı.

 Açıklamada “6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle yurt içi at yarışları ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.

Haberin Devamı

 Bu süreçte yurt dışı yarışlar üzerine de müşterek bahis kabulü yapılmayacaktır.

 Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

HİPODROMLAR AÇIK OLACAK

Açıklamanın devamında ise depremden etkilenen vatandaşlar için Adana, Şanlıurfa, Elazığ ve Diyarbakır’da bulunan Hipodromların misafirlere, konaklama ve diğer ihtiyaçların karşılanması için tüm imkanlarıyla açık olacağı bilgisi paylaşıldı.