Biletleri yandı

Güncelleme Tarihi:

Biletleri yandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2013 01:03

Ligimizin ‘uyanık’ yabancılarının tatil planı bu defa suya düştü.

Haberin Devamı

SÜPER Lig kulüpleri Noel tatili öncesi adeta alarma geçti. Yine birçok takımın oyuncusu, her sene rastladığımız gibi 16. haftada oynanan karşılaşmalarda kart cezalısı durumuna düştü. Bu isimlerin erkenden izin alıp Noel tatili için Türkiye’den gidip gitmeyecekleri ise bir kez daha tartışma konusu oldu.
Ancak lejyonerlere bu defa kulüplerinden kötü haberler geldi. Trab-zonspor, G.Saray maçında kırmızı kart görerek ligin 17. haftasındaki Antalya karşılaşmasında oynamayacak olan Colman’a izin vermeyeceğini açıkladı.

F.BAHÇE’DE BRUNO ALVES’E DE İZİN YOK

TIPKI Trabzon gibi F.Bahçe de Karabük karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Bruno Alves’e izin vermeme kararı aldı. Alves de, ilk yarının son haftasındaki Kayserispor maçını tribünden takip edecek. Ayrıca geçen hafta Kasımpaşa maçında sahaya giren taraftarı tekmeleyip 3 maç ceza alan Beşiktaşlı Motta da takımının G.Birliği ile oynayacağı mücadeleyi izleyecek. Süper Lig’in ilk yarısında son hafta oynanacak maçları cezaları nedeniyle kaçıracak yabancı futbolcuların toplam sayısı ise 7 oldu.

Kararları Drogba’yla verdi

Haberin Devamı

GALATASARAY’a yenilen Trabzonspor’da karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus’a büyük tepki var. Bordo mavili kulübün basın sözcüsü Yakup Aslan, “Hakem Fırat Aydınus, Drogba ve Sneijder’ın gözünün içine ve hareketlerine bakarak kararlarını verdi” açıklamasında bulundu.

Colman’ın bu sefer başı dertte

COLMAN’ın kırmızı kart görerek 3. kez devre arasına cezalı girmesi teknik ekibi de isyan ettirdi. Soyunma odasında Colman’ı sert bir şekilde eleştiren Mustafa Akçay, yönetimden en ağır cezanın verilmesini istedi.

Yeni yıla 3. kez cezalı girecek

G.SARAY maçının sonlarında kırmızı kart gören Gustavo Colman, klasiğini yeniden ortaya koyarak devre arasına 3’üncü defa cezalı giriyor. Trabzonspor’a 2008 yılında transfer olan Arjantinli futbolcu, ilk olarak 2010-11, ardından da 2011-12 sezonunda ilk yarının son haftasından önce sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Böylece 2 kez Noel tatiline erken çıktı. Colman, toplam dört defa da devre arası tatillerinden geç döndü.

Haberin Devamı

* Motta, geçen hafta kırmızı görüp 3 maç ceza almıştı, o da İstanbul’da kalıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!