Bigaspor yeni sezon için start verdi

Güncelleme Tarihi:

Bigaspor yeni sezon için start verdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 16:01

TKB2L’de mücadele etmeye hazırlanan Bigaspor, 3 Temmuz 2012 tarihinde düzenlediği basın toplantısıyla oyuncularına imza attırdı.

Haberin Devamı

2012-2013 sezonunda Kadınlar İkinci Ligi’nde yer alacak olan Bigaspor, kendi sosyal tesislerinde yönetim kurulu üyelerinin ve sporcularının katılımıyla bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Tamer Yağcı yönetiminde yeni sezona hazırlanan Çanakkale temsilcisinin Başkanı İrfan Zeren toplantıda yaptığı konuşmada, “Bildiğiniz gibi Karabigalı kızlarımız büyük bir başarıya imza attı. İnanılmaz bir başarı öyküsüydü. Bu minik kızlarımızın önüne bir hedef koymalıydık. Bigaspor sosyal sorumluluk projesi olarak bunu yapmalıydık. Yeni sezonda Bigaspor olarak TKB2L’de mücadele edeceğiz. Çanakkale-Biga-Üniversite zincirinde takımımızı hazırlayacağız. Yeni yapılan salonda maçlarımızı oynayacağız" dedi.

Bigaspor Basketbol Sorumlusu Murat Ulutaş ise duygusal dakikalar yaşadığını belirterek, “Yıllardan beri hayalini kurduğumuz bir olay gerçekleşiyor. TKB2L’de mücadele edecek Bigaspor Kadın Takımımız ile basketbol açısından Biga'nın çağ atlamasına tanık olacağız. Amatör bir ruh ile iyi mücadele ederek ile bu lige renk katacağız" dedi.

Haberin Devamı

İmza töreni sonrası konuşan Bigaspor Antrenörü Tamer Yağcı da çok istediği bir olayın gerçekleştiğini ve Biga’da basketbola gönül veren oyuncularla ligde iyi mücadele etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Gelecek sezon TKB2L’de yer alacak olan Bigaspor takımı şu isimlerden oluşuyor;
Karabiga'dan İzel Garipcan, Tuğba Zeybek ve Hande Combil, Çanakkale'den Kübra Gültekin, Eda Üzümcü, Münevver Özemre, Özge Beyan, Elif Yıldırım, Tuğba Gazelli, Büşra Yılmaz ve Hacer Bilgin, Biga'dan Aybüke Gümüştekin, aynı zamanda Yıldız ve Genç takımlar için ise Karabiga Belediye Spor’dan Vahide Mecidiye, Merve Karabulut ve İpek Combil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!