Beşiktaş'tan PFDK'ya tepki

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan PFDKya tepki
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2010 22:28

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Fahrettin Curoğlu, PFDK'nın Siyah-beyazlı kulübe verdiği 2 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasının ağır olduğunu ifade ederek, Beşiktaş'a haksızlık yapıldığını ileri sürdü.

DHA'ya özel açıklama yapan Curoğlu, yaşanan olaylardan herkes gibi kendilerinin de rahatsızlık duyduğunu belirterek, "Hiç kimsenin görmek istemediği ve yaşamak istemediği olaylar oldu. Ancak Beşiktaş Kulübü olarak özellikle tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasının ağır olduğunu düşünüyoruz. Verilen bu ceza haklı bir ceza değildir. Emniyetin önleyemediği olayları biz nasıl önleyebilirdik? Biz yönetim olarak tüm iyi niyetimizle Bursaspor seyircisinin stadımıza gelmesini ve yaşanan gerginliğin ortadan kalkmasını düşünürken, olayların bu boyuta ulaşması bizi daha da rahatsız etti. Yarın yönetim kurulu olarak toplanıp, bu cezaya itiraz edeceğiz. Seyircisiz oynama cezası bir yere kadar kabul edilebilir, ama tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası haksızlık olarak gözüküyor" dedi.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü ve Futbol Komitesi Üyesi Mete Düren ise kulübün resmi internet sitesine şu açıklamayı yaptı:

"Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun aldığı karara saygılıyız, ancak Tahkim Kurulu'na ceza ile ilgili gerekli başvurumuzu yapacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!